«Πώς να του φερθώ, να τον αφήνω να μιλήσει», αναρωτιέται ο Τραμπ για το αποψινό ντιμπέιτ με τον Μπάιντεν στο CNN

by admin
8 views

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το αποψινο ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν στο CNN, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου. Το διακύβευμα για τον καταδικασμένο Τραμπ είναι η σταθερότητα, ενώ για τον Μπάιντεν η οξύνοια

Οι δυο άνδρες θα συναντηθούν για πρωτη φορά, από τον Οκτώβριο του 2020 στα στούντιο του CNN στην Ατλάντα της Τζορτζια. Πρόκειται για την πρώτη τηλεμαχία αυτής της εκστρατείας και θα σταθεί καθοριστική σύμφωνα με τους αναλυτές, καθώς υπάρχουν πολλοί αναποφάσιστοι ψηφοφόροι, ενώ η ιδια η πολιτεία της Τζόρτζια είναι μια από αυτές που δεν είναι ξεκάθαρα υπερ ενός εκ των δύο κομμάτων.

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπαιντεν ότι έχει ριχτεί στην προετοιμασία για το ντιμπειτ, ενώ εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καν αποφασίσει για τη στρατηγική του. Στη Φιλαδέλφεια θετει το ερώτημα στους ψηφοφορους του: «Πώς να του φερθώ; Πρέπει να είμαι σκληρός και δυσάρεστος και να λέω ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος, που υπήρξε ποτέ, ή να είμαι καλός και ήρεμος και να τον αφήνω να μιλήσει;»

Ο νυν πρόεδρος από την πλευρά του εστιάζει στο κακό που έχει κάνει ο Τραμπ στο παρελθον, όπως για παραδειγμα στις αμβλώσεις. Με σποτ, υπενθυμίζει ότι έχουν ήδη περάσει δύο χρόνια, από τότε που ο Τραμπ, τοποθετώντας δικαστή των απόψεών του στο Ανώτατο Δικαστήριο, κατάφερε να ακυρώσει τον νόμο Ρόου κατά Γουέιντ, που διαφυλάσσει το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

«Αυτά λέει ο Ντόναλντ Τραμπ για την ελευθερία σας: “Μετά από 50 χρόνια αποτυχίας, χωρίς κανείς μέχρι τότε να έχει πλησιάσει τον στόχο, εγώ κατάφερα να καταργήσω τον νόμο Ρόου κατά Γουέιντ”, αναφέρει ο Μπάιντεν.

Ο Ντοναλντ Τραμπ ζητησε να γινει πριν από την τηλεμαχία, τεστ ανίχνευσης ουσιών, που βελτιώνουν την πνευματική απόδοση στον Τζο Μπάιντεν. Το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό.
 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ