Πρόταση της ΑΕΚ για Οντουμπάτζο

by admin
2 views

Η “Ένωση” έχει καταθέσει επίσημη προσφορά στον Άρη για την απόκτηση του Άγγλου δεξί μπακ, με τους θεσσαλονικείς να ζητάνε και έμψυχα ανταλλάγματα για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Μόουζες Οντουμπάτζο. Ο 31χρονος μπακ έχει συμβόλαιο με τους “κίτρινους” μέχρι το 2025, με την ομάδα του να μην είναι αρνητική στο να τον παραχωρήσει, ωστόσο πέρα από το οικονομικό θέλει και έμψυχα ανταλλάγματα για να δώσει το “ok” για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο σε πρώτη φάση η προσφορά της ΑΕΚ δεν περιλαμβάνει έμψυχα ανταλλάγματα όπως ζητάνε οι θεσσαλονικείς. Πλέον η απόφαση είναι στον Άρη που σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την Θεσσαλονίκη θα βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τους Ζίνι, Φερνάντες, ωστόσο ο “Πελάδο” δεν έχει ακόμα πάρει την οριστική του απόφαση για τους δύο ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει πως μόνο αν ο Αργεντινός τεχνικός δώσει την έγκριση του θα βάλει ο “δικέφαλος” στην κουβέντα έμψυχα ανταλλάγματα. //ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ