Πρόκριση για την Κρύα Βρύση

by admin
2 views

Η ομάδα από το νομό Πέλλας νίκησε με 3-1 τον Εορδαϊκό και πήρε το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αστραπή Μεσοποταμιάς.

Εύκολη νίκη και πρόκριση της Κρύας Βρύσης κόντρα στον Εορδαϊκό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με σουτ του Πλατσιώτα έξω από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς σε ισορροπία, όταν ο Χαραλαμπίδης μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Παπαδόπουλου και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ κάνοντας το 1-1 στο 49ο λεπτό. Οι παίκτες της Κρύας Βρύσης ωστόσο πήραν εκ νέου το προβάδισμα πέντε λεπτά αργότερα, χάρις σε ατομική ενέργεια του Καράμπελα. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα από την Πτολεμαΐδα προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η ομάδα από την Πέλλα πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Γραμματικού γράφοντας το τελικό 3-1.

Επόμενος αντίπαλος της Κρύας Βρύσης για το Κύπελλο Ελλάδας είναι η Αστραπή Μεσοποταμίας που προκρίθηκε άνευ αγώνα στην επόμενη φάση.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ