«Πρόκειται για εικασίες της αγοράς και τίποτα περισσότερο»

by admin
1 views

Όπως αναμενόταν, η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί τον Βινίσιους απαραίτητο παίκτη και θα έφευγε μόνο σε περίπτωση ενεργοποίησης της ρήτρας αποδέσμευσής του. Ως εκ τούτου, είναι χαλαροί με την κατάσταση – το ίδιο και ο Κάρλο Αντσελότι, και το δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την Τρίτη (13/8) εν όψει του τελικού με την Αταλάντα για το UEFA Super Cup (14/8, 22:00).

«Δεν είναι τίποτα. Πρόκειται για εικασίες της αγοράς και τίποτα περισσότερο».

Ο Αντσελότι μίλησε και για την προοπτική να υπάρξει ενδιαφέρον και για κάποιον άλλο παίκτη της “Βασίλισσας” από συλλόγους της Μέσης Ανατολής.

«Έχουμε το πρόγραμμά μας. Μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Δουλεύουμε γι’ αυτό. Έχουν έρθει σημαντικοί παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν. Η συλλογική στάση ήταν το κλειδί», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων.

Θα ήταν τεράστια έκπληξη αν ο Βινίσιους άφηνε τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον σύλλογο της ζωής του. Ακόμα και αν η Αλ Αχλί ενεργοποιούσε τη ρήτρα αποδέσμευσής του, είναι απίθανο να συμφωνηθούν προσωπικοί όροι – ακόμα και αν έριχνε όλα τα χρήματα του κόσμου στον Βραζιλιάνο εξτρέμ.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ