Πρωτοποριακή κίνηση Στ. Κασσελάκη: Υποδέχεται πολίτες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και συνομιλεί μαζί τους

by admin
3 views

Με πολίτες συναντήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ νωρίτερα συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία για τα οικονομικά του κόμματος, με εργαζόμενους της Αυγής να δίνουν και πάλι το παρών.

Οι συναντήσεις που έγιναν ήταν δεκάδες. Οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πήγαν στην Κουμουνδούρου. Από νωρίς το απόγευμα σχηματίστηκαν ουρές, από ανθρώπους που ήθελαν να συναντήσουν τον κύριο Κασσελάκη, να συζητήσουν από κοντά τις αγωνίες, τα προβλήματά τους και να καταθέσουν τις ιδέες τους.

Ήταν διάφορα τα θέματα τα οποία τέθηκαν, από θέματα ακρίβειας, καθημερινότητας, μέχρι πολίτες που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν γιατί πρόσφατα κάηκε το σπίτι τους και η πολιτεία δεν έδειξε ενδιαφέρον.

Η κάθε συνάντηση με τον Πρόεδρο κρατούσε για κάθε πολίτη γύρω στα 5 λεπτά.

Τα κομματικά στελέχη πάντως έδειχναν ικανοποιημένα από αυτή την πρωτοποριακή κίνηση από την πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δεχθεί κόσμο εδώ στα γραφεία του κόμματος και από ότι φαίνεται μάλλον το προσκλητήριο αυτό μπορεί και να επαναληφθεί.

Συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό που κυριάρχησε, ήταν τα οικονομικά του κόμματος και κυρίως τα οικονομικά των μέσων του κόμματος, της Αυγής και του Κόκκινου.

Δημοσιογράφοι από την Αυγή και το Κόκκινο είχαν συγκεντρωθεί στην Κουμουνδούρου από το μεσημέρι, εκφράζοντας με πανό και πλακάτ τη διαμαρτυρία τους για τις εξελίξεις γύρω από αυτά τα δύο μέσα.

Η Πολιτική Γραμματεία, σύμφωνα με κομματικές πηγές, κάλεσε και ενημερώθηκε διεξοδικά με στοιχεία από την Οικονομική Επιτροπή, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι της διοίκησης των μέσων ενημέρωσης.

Σε αυτή τη συνάντηση η συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα θα συνεχιστεί, την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, με πρόταση του κ. Βασιλάκη συστήνονται και συγκροτούνται ενόψει ΔΕΘ πέντε τομείς, στέγη, τράπεζες, ιδιωτικός τομέας, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, υγεία, εργασία και παράλληλα με αυτές τις ομάδες εργασίας θα υπάρξει ανασυγκρότηση στα δίκτυα αυτοδιοίκησης, συνδικαλισμού και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κ. Κασελάκης μπήκε καθυστερημένος στην γραμματεία και ζήτησε συγγνώμη γιατί όπως είπε ήρθε ένας πολίτης νωρίτερα με ειδικές ανάγκες και τον συνάντησε τονίζοντας ότι πρέπει να σκύψουμε όλοι πάνω από τα προβλήματα του κόσμου.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ