«Προχωράνε οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Λαμέλα»

by admin
2 views

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή η “Ένωση” συνεχίζει τις διπαραγματεύσεις της με τον άλλοτε παίκτη της Τότεναμ και σύμφωνα με τα όσα λέγονται τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δοθεί η απάντηση στην πρόταση που έχει καταθέσει ο “Δικέφαλος”.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ενεργοποιήσει την βόμβα που ακούει στο όνομα Έρικ Λαμέλα. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει προσπαθήσει να “ψήσει” τον 32χρονο στην προοπτική του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και έχει φέρει την υπόθεση του σε ευνοϊκό σημείο.

Δημοσίευμα του TYC Sports δίνει ακόμα περισσότερο “τροφή” στην εν λόγω υπόθεση, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από τα μέσα της χώρας η ΑΕΚ έχει δώσει προθεσμία 72 ωρών στον παίκτη να απαντήσει στην πρόταση του “Δικεφάλου”. Η πρόταση που έχει καταθέσει η ελληνική ομάδα στον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με αποδοχές τα 2,5 εκατ. ανά έτος.

Με την φανέλα της Σεβίλλης ο 32χρονος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια σκοράρωντας δύο τέρματα και μοίρασε μια ασίστ σε 845 αγωνιστικά λεπτά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην Premier League με την Τότεναμ και στη Serie A με την Ρόμα.//ΝΚ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ