Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Σακίρι

by admin
1 views

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στους “πράσινους” με την διοίκηση του τριφυλλιού να εξετάζει την περίπτωση του 32χρονου Ελβετού που βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας για το EURO.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταγραφικό πυρετό καθώς προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα κενά του ρόστερ. Στην λίστα του Γιάννη Παπαπδημητρίου έρχονται ασταμάτητα ονόματα παικτών. Ένα απο τα ονόματα είναι και αυτό του Σερντάν Σακίρι. Ο πολύπειρος Ελβετός μεσοεπιθετικός με καριέρα σε Μπάγερν Λίβερπουλ και Ίντερ έχει προταθεί στον Γιάννη Παπαδημητρίου και εξετάζεται.

Η κατάσταση του 32χρονου είναι αρκετά δύσκολη κάτι που οδηγεί την διοίκηση των πρασίνων να κοιτάνε και άλλες περιπτώσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα των Σικάγο Φάιρ, με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024.

Ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ αποτελεί ένα από τα πιο βασικά γρανάζια της εθνικής Ελβετίας, καθώς έχει πραγματοποιήσει 124 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του σκοράροντας 32 τέρματα. //ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ