Προπόνηση στο Costa Navarino για τον Παναθηναϊκό

by admin
4 views

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στο πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας, απολαμβάνοντας το τριήμερο δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την κατάκτηση των περσινών τίτλων, ωστόσο η δουλειά συνεχίζεται, παρά τις διακοπές.

Στα τέλη του μήνα αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη διεξαγωγή του Super Cup στη Ρόδο. Επομένως, χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο Costa Navarino, απολαμβάνοντας το δώρο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος Ελλάδος την περασμένη σεζόν.

Οι παίκτες του “τριφυλλιού” βρίσκονται πλέον όλοι στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού και συνεχίζουν τη δουλειά στη Λακωνία, συνδυάζοντας τις διακοπές με καθημερινές προπονήσεις. Θυμίζουμε, ότι πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Σλοβενία, ενώ ακολουθεί το φιλικό τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” στη Κύπρο, όπου οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ