Προεκλογικές εκστρατείες στο ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική των υποψηφίων για να κόψουν πρώτοι το νήμα την 6η Οκτωβρίου

by admin
6 views

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η λίστα των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Η Νάντια Γιαννακοπούλου, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά της, ενώ ακολούθησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

Από το βήμα του Εκόνομιστ, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «Η εποχή Μητσοτάκη θα μείνει στην Ιστορία ως η εποχή με τη μεγαλύτερη αισχροκέρδεια».

Η μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αρχίζει ενώ προστίθενται νέες υποψηφιότητες. Στην κούρσα για την ηγεσία μπήκε η Νάντια Γιαννακοπούλου για να αλλάξει –όπως τονίζει- το κόμμα ριζικά προβάλλοντας σαφείς και καθαρές προτάσεις για την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Οι υποψήφιοι, οργανώνουν την στρατηγική τους και ξεκινούν προεκλογική εκστρατεία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης από το βήμα του Εκόνομιστ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση  ότι οδηγεί σε νέες ανισότητες.

Δεν πρέπει να φοβίζει ο αριθμός των υποψηφίων,  εμπλουτίζουν την διαδικασία λέει ο Παύλος Γερουλάνος που έκανε ανάρτηση για τις βρετανικές εκλογές.

Προεκλογικές περιοδείες στην Βόρεια Ελλάδα  οργανώνει ο Χάρης Δούκας και ξεκινάει αύριο από την Θεσσαλονίκη.

Χρειαζόμαστε αξιόπιστα πρόσωπα και περιεχόμενο στην πολιτική σημειώνει ο Μιχάλης Κατρίνης και εξέφρασε τη διαφωνία του με τη φράση πασαρέλα υποψηφίων.

Το στίγμα της δικής της υποψηφιότητας δίνει η Μιλένα Αποστολάκη. «Παρών» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ο  δημοσιογράφος Γιάννης Κανελάκης.

Οι ζυμώσεις συνεχίζονται και τα στελέχη τοποθετούνται υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου. Οι υποψήφιοι για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσουν το πολιτικό τους σχέδιο τον Σεπτέμβριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ