Πρεμιέρα με το δεξί η Εθνική πόλο ανδρών (highlights)

by admin
1 views

Η Εθνική πόλο των ανδρών απέδειξε πως ήταν το φαβορί κόντρα στην Ρουμανία, την οποία κέρδισε με 14-7 ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει και τα πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης, σε ρυθμούς ρελαντί, αλλά με την απαραίτητη αγωνιστική πειθαρχία, σοβαρότητα, πάθος και με τη γνωστή ποιότητα και δυναμική της, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών ξεκίνησε νικηφόρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Ελλάδα ήταν το φαβορί στον αγώνα της πρεμιέρας της κόντρα στη Ρουμανία, το επιβεβαίωσε, επιβλήθηκε με νταμπλ σκορ, 14-7, επί της αντιπάλου της, έδωσε υποσχέσεις για σπουδαία πράγματα και σε αυτή τη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς (μη ξεχνάμε ότι, ανάμεσα στα άλλα, είναι και ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο) και ετοιμάζεται για τους πιο δύσκολους -τουλάχιστον θεωρητικά- επόμενους αγώνες στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης.

Η αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου έδειξε από την αρχή ποιος θα είναι το “αφεντικό” στο ματς. Με βασικό όπλο την άμυνα και λύσεις πλουραλιστικές και με όλους τους τρόπους ξέφυγε από την αρχή στο σκορ, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους Ρουμάνους και αύξησε τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

Χρόνος συμμετοχής πήραν όλοι όσοι είναι στη 13άδα (και οι δυο τερματοφύλακες). Κορυφαίος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης με 4 γκολ.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας, για τη 2η αγωνιστική του Ομίλου, είναι το Μαυροβούνιο, την Τρίτη (30/7) στις 20:30.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 7-14.

Οκτάλεπτα: 2-4, 3-5, 1-2, 1-3.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Μπόγκνταν Ρατ): Τιτς, Ιουντεάν 1, Λουτέσκου, Φουλέα 1, Νεάμτου 2, Πριοτεάσε 1, Τέπελους, Οάντα, Γκολοντροβότσι, Γκεοργκέσκου 2, Ολτεάν, Βάντσικ, Ντραγκούσιν.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Παπανικολάου 1, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ