«Πρέπει να σκεφτείς πώς παίρνεις αποφάσεις και επίσης πώς αισθάνεται το παιδί»

by admin
2 views

Ο Ολλανδός αμυντικός έχει συνδεθεί έντονα με τη μετακίνησή του στη Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, ο παίκτης δεν λέγεται ότι βρίσκεται κοντά στο να μετακομίσει στο “Ολντ Τράφορντ”, καθώς έχει ήδη ενταχθεί στην ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί για την προετοιμασία των Βαυαρών.

Από την άλλη πλευρά, οι “κόκκινοι διάβολοι” παραμένουν αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Ντε Λιχτ αυτό το καλοκαίρι μαζί με τον συμπαίκτη του και δεξιό αμυντικό Νουσαΐρ Μαζράουι.

Εν μέσω εικασιών σχετικά με το μέλλον του αμυντικού στη βαυαρική ομάδα, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μαξ Έμπερλ, μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση, καθώς υποστήριξε ότι ο σύλλογος θα λάβει την κατάλληλη απόφαση αφού εξετάσει δεόντως πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της επιθυμίας του παίκτη.

Μιλώντας στο “Sky Sports”, δήλωσε: «Θα το σχολιάσω όταν έρθει η ώρα. Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Ο Ντε Λιχτ έχει παίξει πολύ καλά εδώ για δύο χρόνια και γι’ αυτό πολλοί οπαδοί τον συμπαθούν. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να σκεφτείς πώς παίρνεις αποφάσεις και επίσης πώς αισθάνεται το παιδί. Είναι ακόμα παίκτης της Μπάγερν. Και όσο είναι, θα έχει όλη την υποστήριξή μας».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ