Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;

by admin
1 views

Ο Φερνάντο Τρουέμπα είναι από τους σημαντικότερους Ισπανούς σκηνοθέτες με μια ταινία του, το «Belle Epoque» να έχει κερδίσει Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και το «Chico και Rita» να του έχει χαρίσει μια ακόμα προσωπική υποψηφιότητα. Πριν από περίπου 18 μήνες βρισκόταν στην Ελλάδα incognito για να γυρίσει μια ταινία που ήταν όνειρο ζωής: Ένα θρίλερ που διαδραματίζεται σε ένα ελληνικό νησί στο ύφος της Πατρίτσια Χάϊσμιθ με τη ματιά του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Το αποτέλεσμα είναι η ταινία «Στοιχειωμένη Καρδιά» που κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Αυγούστου, μόλις λίγες μέρες μετά το άνοιγμά του στην Ισπανία.  

Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί τους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς, παρέα με τους χαρακτήρες που υποδύονται. 

Κίκα Γεωργίου στο ρόλο της Ίλιας 

Η Κίκα Γεωργίου είναι Κύπρια ηθοποιός με μεγάλη φιλμογραφία στην Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και σε διεθνείς παραγωγές. Οι ερμηνείες της στο «Η Πόλη των Παιδιών», «Silent», «Το Αγόρι στη Γέφυρα» ταξίδεψαν σε πολλά φεστιβάλ. Στη σειρά «The New Pope» (που πρόβαλε και η ΕΡΤ) έπαιξε στο πλευρό του Τζον Μάλκοβιτς και του Τζουντ Λο. Στο «Συνδικάτο» υποδύθηκε την σύζυγο του Αντόνιο Μπαντέρας.

Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;

Στην ταινία υποδύεται την Ίλια, τη σερβιτόρα της ταβέρνας που αποφασίζει να παντρευτεί τον κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, τον Μάρκο. Υποψιάζεται ότι το αφεντικό της, ο Μαξ είναι κρυπτο-ομοφυλόφυλλος, κάτι που λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη που αναγνωρίζει ότι αυτός ο άνθρωπος κρύβει ένα μυστήριο. 

Γνωρίστε την Κίκα Γεωργίου ΕΔΩ 

Πολύδωρος Βογιατζής στο ρόλο του Δημήτρη 

Ο Πολύδωρος Βογιατζής ζει και εργάζεται στη Γαλλία και την Ελλάδα έχοντας ήδη στις αποσκευές του αρκετές σημαντικές συνεργασίες με ηθοποιούς όπως τη Σαρλοτ Ράμπλινγκ με την οποία μοιράστηκαν το θεατρικό σανίδι σε μια μεγάλη περιοδεία. Έπαιξε στην κινηματογραφική ταινία αλλά και τη σειρά «Έτερος Εγώ». Συμμετείχε στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» που συζητήθηκε για την ερμηνεία του Μίκυ Ρουρκ αλλά και το «Dodo» που συμετείχε στο Φεστιβάλ των Καννών. Είχε παίξει όμως και στην προηγούμενη ταινία του Πάνου Κούτρα, το «Ξενία». Στο βιογραφικό του υπάρχουν και συμμετοχές στις ταινίες «El Greco» και «To Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο». Ανάμεσα στις γαλλικές ταινίες που έχει κάνει είναι και το «Τίμα τη μητέρα σου και τη Μητέρα σου» με τον αδικοχαμένο Gaspard Ulliel.

Ο Δημήτρης αναπληρώνει τη θέση της Άλεξ που φτάνει στο νησί με μια εβδομάδα καθυστέρηση. Είναι επί της υποδοχής στο απομακρυσμένο εστιατόριο. Μιλάει πολύ καλά αγγλικά και είναι φροντίζει να κρατάει τις αποστάσεις. Όπως προβλέπει ο Μαξ, είναι αυτός ο υπάλληλος που κάποια στιγμή θα ακολουθήσει την καρδιά του. 

Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;

Ανθή Ανδρεοπούλου στο ρόλο της Μελίνας 

Παρ’ όλο το μεγάλο βιογραφικό της Ανθής Ανδρεοπούλου, το ευρύ κοινό την έμαθε από μια διαφήμιση. Ανάμεσα στις σημαντικές ερμηνείες της η τελεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Λοξάντρα», η ιταλική ταινία του Maurizio Pradeaux «Passi di morte perduti nel buio» (στο πλευρό της Βέρα Κρούσκα), χάρισε τη φωνή της στην παιδική σειρά της ΕΡΤ «Κάπου, Κάπως, Κάποτε», υποδύθηκε τη δασκάλα στην «Πολίτικη Κουζίνα» και πιο πρόσφατα την είδαμε στο τρίτο μέρος του «Γάμου αλά Ελληνικά».  

Στην ταινία υποδύεται την καλόκαρδη μαγείρισσα που με ευγένεια και καλοσύνη ψάχνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Συνήθως δοκιμάζει πρώτη τα φαγητά του Μαξ, ένδειξη ότι την εμπιστεύεται περισσότερο από τον καθένα. 

Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;

Βασίλης Χαλακατεβάκης στο ρόλο του Μάρκου 

Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΕΡΤ υποδυόμενος τον Σταύρο στο «Κανάλι της Βαγγελίτσας», το κοινό όμως τον έμαθε με το όνομά του στη σειρά «Απαράδεκτοι» αλλά και από τον ρόλο του Λευτέρη Πουλόπουλο στο «Καφέ της Χαράς». Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις κωμωδίες «Βαλκανιζατέρ», «Ένας και Ένας», «Εφάπαξ». Την προηγούμενη χρονιά τον απολαύσαμε πάλι στην ΕΡΤ στη σειρά «Στα Σύρματα». 

Στην ταινία του Φερνάντο Τρουέμπα υποδύεται τον μεγαλύτερο σε ηλικία σύντροφο της Ίλιας που στη συνέχεια θα την αποκαταστήσει. Είναι σιωπηλός και αντιλαμβάνεται ότι η ζωή πλησιάζει στην αυλαία της. 

Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;

Μαρίνα Αργυροπούλου στο ρόλο της Νίνας 

Η Μαρίνα Αργυροπούλου έπαιξε και αυτή στην ταινία «Ο Άνθρωπος τουΘεού». Σε μικρότερους ρόλους την είδαμε και στο «Ενήλικοι στην Αίθουσα» του Κώστα Γαβρά, για τη ζωή και τις διαπραγματεύσεις του Γιάνη Βαρουφάκη.  

Στην ταινία υποδύεται τη συνεργάτη της Ίλιας στο ίδιο εστιατόριο. Εκείνη εκφράζει τα συναισθήματά της: κλαίει αν το αισθανθεί και καλύπτει διακριτικά κάποια συνάδελφο που πρέπει να φύγει για λίγο από το πόστο της. 

Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;

Από ελληνικής πλευράς στην ταινία εμφανίζονται οι Βασίλης Φορτούνας στο ρόλο του Μίλο, ο Γιάννης Αγγριδόπουλος στο ρόλο του Γιώργου, ο Χρήστος Αλπίδης στο ρόλο του Φιλίππου, ο Θανάσης Δεσύλλας στο ρόλο του Μίμε και η Παρασκευή Καράβα στο ρόλο της μητέρας του Μάρκου. Όλοι τους πλαισιώνουν το πρωταγωνιστικό τρίγωνο των Ματ Ντίλον στο ρόλο του Μαξ, της Αίντα Φολχ στο ρόλο της Άλεξ και του Χοάν Πάμπλο Ουρέγο στο ρόλο του Τσίκο. 

Η Φένια Κοσοβίτσα και η εταιρία της Blonde ανέλαβε την εκτέλεση παραγωγής της ταινίας.  

Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;Ποιοι Έλληνες παίζουν στη νέα ταινία με τον Ματ Ντίλον;
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ