Πλησιάζει σε sold out το Παναθηναϊκός – Λανς

by admin
2 views

Η δίψα των φιλάθλων για τη ρεβάνς με την γαλλική ομάδα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League, είναι μεγάλη και τα εισιτήρια αναμένεται σύντομα να εξαντληθούν, κάτι που σημαίνει ότι πάνω από 50.000 οπαδοί των “πρασίνων” θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον κόντρα στη Λανς και χρειάζεται την στήριξη του κόσμου του για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από τον πρώτο αγώνα. Σε περίπτωση αποκλεισμού το “τριφύλλι” θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για το υπόλοιπο της σεζόν 2024-25 και γι’ αυτό η ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο στα 10 ευρώ, ενώ δίνει και τη δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης από την επαρχία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πάντως, οι φίλαθλοι των “πρασίνων” ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και την Πέμπτη (29/8, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)) θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Ντιέγκο Αλόνσο να προκριθούν στο league phase του Conference League. Τα εισιτήρια για τη μεγάλη ρεβάνς κάνουν “φτερά” και στο ΟΑΚΑ δεν θα πέφτει… καρφίτσα. Να θυμίσουμε πως η Λανς δικαιούται το 5% της συνολικής χωρητικότητας, άρα αναμένονται περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ