Πιμιέντα: «Έμβλημα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο Σέρχιο Ράμος, θα ήμουν ευτυχής να τον έχω εδώ»

by admin
0 views

Ο γεννημένος στη Βαρκελώνη τεχνικός είπε: «Ήρθα με μεγάλο ενθουσιασμό. Κι αυτό δείχνει σε πόσο σπουδαίο σύλλογο έχω έρθει. Είμαι πολύ χαρούμενος και χθες είχαμε ήδη την πρώτη επαφή για ν’ αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το “χτίσιμο” της νέας ομάδας. Ήρθα εδώ για να προσπαθώ να νικάω. Όταν ξέρουμε πλέον ποια θα είναι ομάδα, όταν οριστικοποιηθεί το ρόστερ, με αυτούς τους παίκτες θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους της Σεβίλλης. Γνωρίζετε ήδη τη φιλοσοφία του παιχνιδιού που μου αρέσει, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τους παίκτες που θα έχουμε… θα δούμε».

Επιπλέον, μίλησε για την πιθανή παραμονή του Σέρχιο Ράμος: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ράμος, αλλά δεν πρόκειται να τον… ανακαλύψω εγώ! Είναι έμβλημα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Είναι ευτυχία που βρίσκεται εδώ αυτή τη σεζόν γιατί μεταδίδει επαγγελματισμό, εμπειρία και αρχαιότητα. Είναι ένα θέμα στο οποίο ο Σέρχιο και ο σύλλογος πρέπει να συμφωνήσουν. Εγώ θα ήμουν ευτυχής να τον έχω εδώ, αλλά είναι ένα θέμα μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη».

Ακόμη, δεν θέλησε να σχολιάσει τις πιθανές αφίξεις των Ανσού Φατί και Πεκέ: «Ο Ανσού είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και να τον προπονήσω, αλλά ανήκει σε άλλον σύλλογο και δεν πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτόν. Τον Πεκέ, όπως και τον Ανσού, τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι καλός παίκτης και έχει σκοράρει πολλά γκολ για τη Ρασίνγκ, αλλά το να μιλάμε για παίκτες με συμβόλαιο με άλλη ομάδα δεν θα ήταν σωστό».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Χεσούς Νάβας, ο οποίος αγωνίζεται 21 χρόνια με τη Σεβίλλη και ο πρόεδρος Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο Καράσκο του πρότεινε να μείνει για όσο επιθυμεί: «Είναι τιμή να έχω τον Χεσούς στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μεταδίδει… την κουλτούρα της Σεβίλης και της ποδοσφαιρικής ομάδας της, που προέρχεται από τις χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες της και έχει μία αξιοζήλευτη καριέρα. Είναι απαραίτητο για την ομάδα να μεταφέρει όλα όσα νιώθει. Για να δούμε αν καταφέρουμε να τον πείσουμε να μείνει μέχρι τον Δεκέμβριο ή μέχρι το τέλος της σεζόν… γιατί έχει κερδίσει το δικαίωμα ν’ αποφασίσει».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ