Περιμένει απάντηση για Φοφανά η ΑΕΚ, μιλάει και με Πιερό

by admin
1 views

Άργησε πολύ αλλά φαίνεται πως τελειώνει η υπόθεση του φορ στην ΑΕΚ. Ο “Δικέφαλος” αν και έχει συμφωνήσει για το ποσό που θα χρειαστεί να δώσει στη Τσέλσι για να κάνει δικό του τον Φοφανά, υπάρχει διαφωνία σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμής αλλά και με το ποσοστό μεταπώλησης που ζητάνε οι Λονδρέζοι.

Πλέον ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που κατέθεσε την τελική της πρόταση στους “μπλε” και περιμένει άμεση απάντηση. Την ίδια στιγμή οι “κιτρινόμαυροι” για να είναι έτοιμοι σε όλα τα σενάρια σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης Φοφανά, δουλεύουν και άλλες υποθέσεις για την αιχμή του δόρατος.

Μία από αυτές σύμφωνα με όσα αναφέρει μέσο από το Ισραήλ είναι αυτή του Φραντζί Πιερό. Ο επιθετικός από την Αϊτή, βάση του εν λόγω δημοσιεύματος έχει διαμηνύσει στην Μακάμπι Χάιφα πως θα ήθελε ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο, ενώ και ίδιος φοβάται να επιστρέψει στη χώρα. Ο 29χρονος φορ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του ως το καλοκαίρι του 2025 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Την φετινή σεζόν μετράει μετράει τέσσερις συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ συνολικά στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και στα προκριματικά τoυ Champions League.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ