Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η Τελετή Έναρξης της 64ης Διεθνούς Συνόδου για Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές

by admin
4 views

Την Τελετή θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η ΑΕ η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου καθώς και προσωπικότητες από την Ολυμπιακή, αθλητική και πολιτική οικογένεια του τόπου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα απονεμηθεί η τιμητική διάκριση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας «ΟΛΥΜΠΙΑ» στην κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, για την άριστη διοργάνωση και τη σημαντική της προσφορά στην προώθηση των αρχών του Ολυμπισμού στην ελληνική κοινωνία.

Επίσης θα δοθεί η τιμητική διάκριση «ΑΘΗΝΑ» στην Ολυμπιακή Ακαδημία του Μπαχρέιν για την καλλιέργεια και διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών στην χώρα αυτή σε συνεργασία με την ΔΟΑ.

Tους Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές θα καλωσορίσει ο Πρόεδρος της ΔΟΑ κ. Ισίδωρος Κούβελος και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσικά κομμάτια από τη Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 καθώς μια σειρά γαλλικών συνθέσεων προς τιμή των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψει η Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη μουσική διεύθυνση του κυρίου Γεώργιου Αραβίδη και ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής Γιώργος Περρής, ενώ θα συμμετάσχει και η Χορωδία των Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία θα ερμηνεύσει τον ολυμπιακό και εθνικό ύμνο.

Η Τελετή Έναρξης της Διεθνούς Συνόδου για Νέους Ολυμπιακούς Πρεσβευτές, διεξάγεται θεσμικά στο λόφο της Πνύκας, αλλά λόγω των Ευρωεκλογών και των επικείμενων υψηλών θερμοκρασιών, οδήγησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ