Παραμένει στον Φλοίσβο ο Τοκάνης

by admin
0 views

Η ανακοίνωση του ΑΟ Φλοίσβου:

Ο ΑΟ Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Τοκάνης θα συνεχίσει για δεύτερη περίοδο να φορά τη φανέλα του συλλόγου, ενισχύοντάς την και στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο υψηλόσωμος ακραίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε:

2022-2023 ΑΕ Αμπελοκήπων

2018-2020 Πανελλήνιος

2017-2018 Παλλήνη

2016-17 Πανερυθραϊκός

2015-16 Εθνικός Πειραιά

2014-15 Πανελλήνιος

2013-14 ΑΕΚ

2007-13 Πανελλήνιος

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο, ο Γιάννης Τοκάνης τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για μία ακόμη χρονιά στο πρόσωπό μου. Η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα, ήταν κάτι που ήθελα κι εγώ, διότι πρόκειται για ένα σωματείο σοβαρό, που σου δίνει τη δυνατότητα ν’ απολαμβάνεις το βόλεϊ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. Δεν χρειάστηκε, λοιπόν και αρκετός χρόνος για να δώσουμε τα χέρια και με χαροποιεί το γεγονός της ανανέωσης της συνεργασίας μας.

Όσον αφορά το στόχο που θέτουμε για τη νέα περίοδο, πρωτίστως θα έλεγα ότι είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις εκείνες που θα επιτρέψουν στον Φλοίσβο να «χτίσει» μία ιστορία και να δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στην κατηγορία. Βέβαια για να είμαστε ρεαλιστές, με βάσει τις κινήσεις που γίνονται από τη διοίκηση του συλλόγου, ίσως ο στόχος δεν είναι απλά η παραμονή στην κατηγορία – κάτι που συνήθως θέτουν ως προτεραιότητα οι ομάδες που πρωτοεμφανίζονται στην κορυφαία κατηγορία – αλλά το κάτι παραπάνω. Δεν θα δίσταζα να πω ότι ίσως ακόμη και η δυνατότητα να βρεθούμε στα play off είναι ένας από τους στόχους που μπορούμε να θέσουμε, με βάσει τις προσθήκες που αναμένονται.

Επίσης ένας ακόμη στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες, ώστε το Παλαιό Φάληρο – το οποίο είναι μία περιοχή με αγάπη για το βόλεϊ – να μπορέσει να δώσει κίνητρα στα παιδιά, για να βρεθούν ακόμη περισσότερα κοντά στο άθλημα».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ