Παπαγιάννης στο Ertsports: «Ο Πιτίνο με έκανε καλύτερο παίκτη» (video)

by admin
1 views

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν καθοριστικός στη μεγάλη νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας. Τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 τάπα. Το εντυπωσιακό του στατιστικό ήταν το ποσοστό ευστοχίας στα σουτ τριών πόντων, μιας και είχε 5/8.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Γιώργο ο Ρικ Πιτίνο παραδέχτηκε πως στις προπονήσεις σε πίεζε να σουτάρεις συνέχεια. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Ισχύει 100% μου έλεγε συνέχεια να σουτάρω, να βελτιώσω την άμυνα μου και να γίνω αποδοτικότερος στον τομέα των ριμπάουντ. Μου είπε να γίνω πρώτος στα ριμπάουντ και νομίζω την επόμενη σεζόν (2019/2020), ήμουν από τους κορυφαίους στα ριμπάουντ (στη Euroleague) και τον ευχαριστώ πολύ, γιατί όταν ήρθε στην ομάδα (Παναθηναϊκό) με έκανε καλύτερο παίκτη, μου έδινε συνέχεια συμβουλές, για το πως να βελτιώσω το παιχνίδι μου και με γέμισε αυτοπεποίθηση».

Πόσο δύσκολη και απαιτητική ήταν η μονομαχία με τον Ζούμπατς;

«Με τον Ίβιτσα παίζουμε πολλά χρόνια αντίπαλοι, τον ξέρω από μικρό παιδί και πραγματικά είναι εξαιρετικός παίκτης. Δεν είναι τυχαίο πως είναι βασικός ψηλός στο ΝΒΑ (αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Κλίπερς), πολύ δυνατό κορμί, έχει νοοτροπία νικητή και για εμένα είναι φοβερή εμπειρία να παίζω ενάντια σε τόσο υψηλού επιπέδου παίκτες».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπούκας

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ