Παπαβασίλης: «Μπορούμε τον τίτλο, θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ»

by admin
0 views

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου ενόψει του δεύτερου τελικού με τη Βάλουρ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/5, 20:00) στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”, ο Γιώργος Παπαβασίλης τόνισε ότι οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να ανατρέψουν το σκορ της ήττας τους στον πρώτο τελικό στο Ρέικιαβικ (30-16) και να γράψουν ιστορία, φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σχεδόν έφτασε η ώρα για τον πρώτο εντός έδρας τελικό, τη φετινή σεζόν. Και ο πρώτος τελικός είναι… ευρωπαϊκός! Αύριο (σ.σ. την Τετάρτη 22/5), παίζουμε με την Δράμα και στη συνέχεια, έρχεται μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι βελτιώνοντας κάποια συγκεκριμένα πράγματα μέσα στην εβδομάδα, το σκορ του πρώτου παιχνιδιού είναι ανατρέψιμο. Μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου! Το γεγονός ότι παίζουμε στο ΣΕΦ, μας δίνει έξτρα κίνητρο στην προσπάθεια μας. Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το βροντερό παρών και να μας βοηθήσει, με τη φωνή του, να φτάσουμε όλοι μαζί στον πρώτο μας ευρωπαϊκό τίτλο! Και φυσικά, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Είμαστε μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, μπροστά σε μία ιστορική στιγμή στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο ΣΕΦ».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ