Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στόχος του Ολυμπιακού η κορυφή της Ευρώπης»

by admin
1 views

Σε μία πρώτη τοποθέτηση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, αυτό που ειπώθηκε ήταν πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στο λιμάνι του Πειραιά και τόνισαν πως στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

«Χαιρόμαστε που επιστρέφει σπίτι του ο Σάσα. Είναι η μεγαλύτερη συμφωνία για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ο Σάσα είναι τρομερός αθλητής και άνθρωπος με αξίες και ιδανικά σαν τα δικά μας. Έχει μπέσα, ήθος, είναι πρότυπο στα αποδυτήρια, ταυτίζεται με την ομάδα και τον ευχαριστούμε που επέστρεψε. Συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο. Εγγυήσεις δεν υπάρχουν αλλά θα τα δώσουμε όλα». είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε:

Για τη συμφωνία με τον Σάσα Βεζένκοφ και τη συνολική επένδυση στο μπάτζετ: «Είναι η μεγαλύτερη συμφωνία στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό. Έγινε με έναν παίκτη υπόδειγμα, τον καλύτερο της Ευρώπης. Είναι πενταετές και αυτό τα λέει όλα. Η βασική φιλοσοφία δεν αλλάζει στον Ολυμπιακό. Είναι μια παρανόηση αυτό. Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τον Φαλ με ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην Ευρώπη για τη θέση του, ανανέωση τον Πίτερ, έγινε η συμφωνία με τον Έβανς, οπότε όλα αυτά δείχνουν πως κάναμε συνέχεια κινήσεις και μέσα στη χρονιά. Το ενδιαφέρον μας για τον Σάσα ήταν διαρκές ανεξαρτήτως της απόφασης που θα έπαιρνε. Όλη τη χρονιά χτίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το μπάτζετ ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, φέτος θα είναι πιο ψηλό».

Επιπλέον ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε πως δεν θα γίνουν άλλες κινήσεις στο υπάρχων ρόστερ των Πειραιωτών.

«Με βάση τις συζητήσεις με τον προπονητή, το ρόστερ έχει κλείσει. Είναι μάλλον καλοκαιρινό σπορ κάποιων site, που μπορεί να παρασέρνονται από μάνατζερ, λες και είναι κάποιο virtual παιχνίδι με μετακινήσεις, πωλήσεις, δανεισμούς. Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στην ιστορία του, έχει μια απίστευτη εξάδα ψηλών. Η χρονιά έχει 80 αγώνες, όλοι είναι χρήσιμοι, αν το δείτε και στατιστικά, μια φορά συνέβη, είναι αδύνατο να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Όλοι είναι χρήσιμοι, έχουν συμβόλαια και θα μείνουν για να κατακτήσουν τίτλους με τον Ολυμπιακό».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ