Πήρε το πρώτο τρίποντο η πρωταθλήτρια Ευρώπης

by admin
3 views

Την πρώτη της νίκη στο πρώτο γκρουπ του Nations League, πανηγύρισε η Ισπανία. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, επικράτησε εκτός έδρας της Ελβετίας με 4-1, πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού η “φούρια ρόχα” αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 20ο λεπτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο οιωνό για την Ισπανία, η οποία μόλις στο 4ο λεπτό βρήκε σκορ με τον Χοσελού. Η Ελβετία προσπάθησε να απαντήσει αλλά το τέρμα του Ομέραγκιτς ακυρώθηκε στο έβδομο λεπτό. Λίγο αργότερα η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκανε το 2-0 με τον Φαμπιάν Ρουίθ, δείχνοντας πως θα τελειώσει νωρίς το παιχνίδι. Στο 20′ ο Λε Νορμάντ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να βρίσκουν τελικά δίχτυα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Αμντούνι.

Η Ελβετία και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε ασφυκτικά, είχε την κατοχή και τις φάσεις, χωρίς ωστόσο να μπορεί να σκοράρει. Η Ισπανία είχε μόλις δύο φάσεις, αλλά κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα. Ο Ρουίθ στο 77′ και ο Φεράν Τόρες στο 80′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ισπανίας, η οποία με το ευρύ 4-1 πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League.//Κ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ