Πήρε την πρώτη της νίκη και περιμένει η Κίνα

by admin
1 views

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τις Κινέζες, μετά τις ήττες από Σερβία και Ισπανία, αλλά τερματίζοντας 3ες στον όμιλο, ελπίζουν, αν και θα πρέπει να… περιμένουν για να μάθουν αν θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες που θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Η Κίνα πλήγωσε το Πουέρτο Ρίκο με 11 εύστοχα τρίποντα και χάρη στη νίκη με μεγάλη διαφορά διατηρεί σημαντικές ελπίδες να “μπει” στις 8 καλύτερες ομάδες.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων είναι από σήμερα (3/8) το Πουέρτο Ρίκο και αποχαιρετά τη Λιλ, με 0 νίκες – 3 ήττες.

Όλα… τέλειωσαν για το Πουέρτο Ρίκο στην 3η περίοδο, όταν ακολουθούσε από απόσταση 11 πόντων, για να δεχτεί επιμέρους σκορ 1-8 κι εκεί να ξεφύγει με μη αναστρέψιμη η διαφορά η Κίνα. Σε συνδυασμό με το 4ο φάουλ που ακολούθησε για την κορυφαία παίκτρια του Πουέρτο Ρίκο, Μία Χόλινγκσεντ (έμεινε στους 5 πόντους σήμερα), η ζυγαριά έγειρε οριστικά υπέρ της ομάδας της Ασίας.

Η Μενγκ Λι πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας 18 πόντους (3/8 τρίποντα), μοιράζοντας 7 ασίστ και μαζεύοντας 5 ριμπάουντ για την Κίνα. Η Γιέρου Λι πρόσθεσε 14 πόντους και η Σιγιού Ουάνγκ με 13 πόντους (3/6 τρίποντα) ήταν επίσης καταλυτικές στη νίκη της Κίνας.

Από το Πουέρτο Ρίκο ξεχώρισαν οι Αρέγια Χιράντες (20π.) και Μπριάνα Τζόουνς (13π.), ενώ 8 ριμπάουντ μάζεψε η Μία Χόλινγκσεντ και 6 η Πάμελα Ροσάδο.

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 40-29, 62-45, 80-58.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ