Πέταξαν για τα αστέρια Σάλτσμπουργκ, Γιουνγκ Μπόις και Σπάρτα Πράγας

by admin
1 views

Οι Σάλτσμπουργκ, Γιουνγκ Μπόις και Σπάρτα Πράγας θα αγωνίζονται στα… αστέρια του πρώτου τη τάξει ευρωπαϊκού διασυλλογικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου τη σεζόν 2024-25.

Η Σάλτσμπουργκ ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στη “Red Bull Arena” απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Ο Δανός εξτρέμ Άνταμ Ντάγκιμ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό για τους Αυστριακούς, με τον Ουκρανό επιθετικό Βλάντισλαβ Βλανάτ να ισοφαρίζει στο 29΄. Μετά το 2-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα οι “ταύροι” προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 3-1.

Ο Λούκας Χαρασλίν από το σημείο του πέναλτι στο 80′ και ο Αλμπιόν Ραχμάνι στο 83′ διαμόρφωσαν το 2-0 υπέρ της Σπάρτα Πράγας που ήταν και το τελικό σκορ, στον δεύτερο αγώνα της με τη Μάλμε στην Τσεχία. Έτσι, οι Τσέχοι πήραν το εισιτήριο για τη League Phase του Champions League με συνολικό σκορ 4-0, αφού είχαν επικρατήσει με 2-0 και στο πρώτο ματς.

Μετά το 3-2 της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία στον πρώτο αγώνα, η νίκη με 1-0 των φιλοξενούμενων στην Κωνσταντινούπολη άφησε εκτός αστεριών τη Γαλατασαράι, που είδε τους Ελβετούς να προκρίνονται με συνολικό σκορ 4-2. Το γκολ του Γάλλου Αλάν Βιρζίνιους στο 87′ ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για την ελβετική ομάδα. Η “Τσιμ Μπομ” λίγο αργότερα, στο 88′, είδε τον Ουρουγουανό Φερνάντο Μουσλέρα ν’ αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα… αλλά ούτως ή άλλως όλα είχαν κριθεί.//Λ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ