Πέσιτς: «Μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε»

by admin
1 views

Προχωράει κανονικά η προετοιμασία της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς για το Παρίσι, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη στον όμιλο με Νότιο Σουδάν, το Πουέρτο Ρίκο αλλά και τις ΗΠΑ.

Δηλώσεις του τεχνικού της Εθνικής Σερβίας:

«Είχα πει ότι το Πουέρτο Ρίκο θα ήταν ο πιο σοβαρός διεκδικητής στο προολυμπιακό. Αυτοί που ήξεραν καλύτερα από εμένα γελούσαν. Δεν γελάω τώρα που το Πουέρτο Ρίκο προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι μία φανταστική ομάδα. Έβαλαν και τον Χοσέ Αλβαράντο από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ο οποίος είναι ένας τρομερός παίκτης. Μπορεί να μην πήρε μόνος του την πρόκριση αλλά είδατε πως πήγε.

Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις τη Λιθουανία με όλους τους παίκτες της, αλλά είναι επίσης πολύ δύσκολο για όλους να νικήσουν το Πουέρτο Ρίκο σε αυτή την ατμόσφαιρα. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να νικήσουμε και εμείς.

Από τη μία, το group μας είναι καλό γιατί όλοι παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Όσοι έχουν δει το Νότιο Σουδάν, ξέρουν πόσο σκληρό είναι. Μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε. Έχουμε ταλέντο και ποιότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς αυτό. Αλλά πρέπει να είμαστε σε πολύ καλύτερη φόρμα αν θέλουμε να παίξουμε καλά κόντρα στους αντιπάλους μας.

Λέτε ότι έχουμε ευκαιρία κόντρα στις ΗΠΑ και είναι αλήθεια ότι όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι, σε αντίθεση με τις σειρές που είναι στις 3 νίκες. Το ίδιο ισχύει και για το Πουέρτο Ρίκο εναντίον μας.

Από την άλλη, ο όμιλος είναι αρκετά περίπλοκος για εμάς. Πιστεύω όμως στην προετοιμασία μας. Θα είναι ένα αρκετά σκληρό τουρνουά. Αν τερματίσουμε δεύτεροι, που είναι ρεαλιστικό από την οπτική μας, θα αντιμετωπίσουμε την πρώτη ή τη δεύτερη ομάδα από τα άλλα group στα προημιτελικά».//ΑΒ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ