Πέσιτς: «Μία νίκη ή μία ήττα κόντρα στην Αμερική δεν αλλάζει τίποτα»

by admin
2 views

Οι δηλώσεις του Σβέτισλαβ Πέσιτς:

«Περιμέναμε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Οι Αμερικάνοι έχουν τρομερό ατομικό ταλέντο και κίνητρο. Δεν ήταν καλή η άμυνά μας. Όσο ακολουθήσαμε τα συστήματά μας ήμασταν καλοί. Όταν παρεκκλίναμε, πήραμε βιαστικά σουτ, και το σουτ μας από μακριά δεν ήταν στα συνηθισμένα στάνταρ του.

Για τα πρώτα είκοσι λεπτά περίπου ελέγχαμε τον αγώνα, ειδικά όταν εφαρμόζαμε τα επιθετικά μας πλάνα. Είναι δύσκολο να κάνεις τα πάντα όπως τα έχεις σχεδιάσει, ειδικά κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Έπαιξαν τρομερή άμυνα στην μπάλα και ήταν physical.

Ούτε μία νίκη ούτε μία ήττα κόντρα στην Αμερική αλλάζει κάτι. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για να πάρουμε την πρόκριση. Δε θα είναι εύκολο, έχουμε δει πως παίζουν το Νότιο Σουδάν και το Πουέρτο Ρίκο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να προετοιμαστούμε ανάλογα.

Δε σκεφτόμαστε καθόλου τους Αμερικάνους, η συγκέντρωσή μας είναι στο να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Όλοι οι αντίπαλοι θα έχουν έξτρα κίνητρο. Πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο, να φτιάξουμε όσα δεν κάναμε καλά και να προχωρήσουμε».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ