Πέρεθ: «Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες που είναι μέλη της ομάδας μας και να μην ασχολούμαστε με ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων»

by admin
2 views

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης είδε την ομάδα του να σηκώνει το 15ο Champions League/Κύπελλο Πρωταθλητριών της ιστορίας της απέναντι στη Ντόρτμουντ, κερδίζοντας με 2-0.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κι αναφέρθηκε και στα ανοιχτά ζητήματα με παίκτες, που έχουν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Νάτσο, ρωτήστε καλύτερα εκείνον… Είναι ένας ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Λούκα θα μείνει σίγουρα και την επόμενη σεζόν. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Χαιρόμαστε με αυτό, γιατί είναι ένας από τους θρύλους του συλλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Πέρεθ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος παρότι έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Παρί, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τη «βασίλισσα της Ευρώπης».
«Μπορούν να ρωτήσουν όσες φορές θέλουν, αλλά τώρα πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες που είναι μέλη της ομάδας μας και να μην ασχολούμαστε με ποδοσφαιριστές άλλων συλλόγων.»//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ