Πέρασε την από την Δράμα και πάει στους τελικούς ο Ολυμπιακός

by admin
0 views

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή είναι ο δεύτερος φιναλίστ των τελικών στην Α1 χάντμπολ των ανδρών. Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς άφησε πίσω την απογοήτευση της απώλειας του τροπαίου στον δεύτερο τελικό του European Cup και νίκησε σήμερα (29/5) τη Δράμα 1986 στην ομώνυμη μακεδονική πόλη και το «Δημήτρης Κραχτίδης» με 26-20, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά των πλέι οφ. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-0 στη σειρά και έφτασαν στις δύο επιτυχίες που απαιτούνταν για την πρόκριση στους τελικούς, όπου… περιμένει η ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά των τελικών της Handball Premier κρίνεται στις τρεις νίκες (“best of five”), με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα έδρας, καθώς τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η ΟΧΕ, ο πρώτος τελικός είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή αναμέτρηση ήταν η τελευταία για τη Δράμα 1986 στην τρέχουσα σεζόν, με την ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη να εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς κατέλαβε για πρώτη φορά στην ιστορία της την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, όπου ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ. Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Σάκης Βαλαβάνης για την ανιδιοτελή του προσφορά ζωής ως δότης μυελού των οστών, ο οποίος χάρισε ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας, ενώ τιμήθηκε και ο Αχιλλέας Τόσκας, ο οποίος συνέβαλε τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες της Δράμας 1986, ενώ τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην γερμανική Bundesliga και τη Στουτγκάρδη.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ