Πέθανε σε ηλικία 53 ετών η Σάνεν Ντόχερτι

by admin
6 views

Μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο πέθανε η διάσημη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι μόλις σε ηλικία 53 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή δημοσιογράφος του People. «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος Leslie Sloane, σε μια αποκλειστική δήλωση, την Κυριακή 14 Ιουλίου.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», συνέχισε.

Η πρώην σταρ του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» δήλωσε: «Το να περπατάω στο άγνωστο – Απλώς νιώθω ότι η ζωή μου ήταν άγνωστη εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, μεταξύ διαζυγίου και καρκίνου» είχε δηλώσει η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη νεανική σειρά στο ρόλο της Μπρέντα.

Πέρυσι η Ντόχερτι που είχε πρωταγωνιστήσει και στην επιτυχημένη σειρά «Mάγισσες» ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της σε μια ανάρτηση στο Instagram που έδειχνε ότι υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία.

«Γίνεται πολύ αληθινό με έναν απίστευτα διαφορετικό τρόπο, γιατί δεν έχω ιδέα πόσο καιρό θα κάνω χημειοθεραπεία», είχε αναφέρει για τη θεραπεία που είχε εξαπλωθεί στα κόκκαλά της. «Δεν έχω ιδέα αν θα είναι 3 μήνες ή αν θα είναι 6 μήνες ή αν μετά από 3 μήνες, δεν λειτουργεί, αν θα αλλάξουμε ξανά» είχε δηλώσει.

Πρόσφατα είχε αναφερθεί και στο διαζύγιό της αναφέροντας ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της περιμένει να πεθάνει για να μη της δώσει διατροφή.

Η Ντόχερτι Ντόχερτι είχε γίνει γνωστή σε νεαρή ηλικία από τις τηλεοπτικές σειρές “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και “Οι Μάγισσες”, στα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Η διάσημη «Μπρέντα Γουόλς» διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. 

«Πάντα μιλάω για το γεγονός ότι πρέπει να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια και μετά θα υπάρξει θεραπεία με Τ-κύτταρα. Θα υπάρξουν πολύ περισσότερες επιλογές που θα δώσουν άλλα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, σε αυτά τα πέντε χρόνια, θα υπάρχει μια άλλη ομάδα επιλογών και τελικά θα υπάρξει θεραπεία», είπε η Ντόχερτι στο podcast της «Let’s Be Clear», με τίτλο «The Doctor will see you now».

Σχετικές ειδήσεις:

Σάνεν Ντόχερτι: «Πρέπει να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ