“Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο Ντιαντί – www.ertsports.gr

by admin
3 views

Στην πόλη της Μακεδονίας έφτασε αργά το βράδυ (17/07) ο 17χρονος επιθετικός. Ο Σενεγαλέζος αναμένεται να περάσει σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Άρη.

Σεφτέ στις μεταγραφές κάνουν οι “κίτρινοι” καθώς έφεραν στην Θεσσαλονίκη τον Κλέιτον Ντιαντί. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αναμένεται σήμερα να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη.

Ωστόσο αυτό δεν γίνεται να συμβεί τώρα, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18 κι έτσι τόσο ο ίδιος όσο και οι “κίτρινοι” θα πρέπει να περιμένουν να πάει 31 του Ιουλίου, οπότε και γίνεται 18 ετών προκειμένου να μπορεί να υπογράψει το συμβόλαιό του βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Παρόλα αυτά όμως ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει την αγορά αρχικά ενός ποσοστού των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ενώ ο Ντιαντί θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με τον Άρη.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ