“Πάτησε” Αθήνα ο Κοϊτά – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Ο εξτρέμ από την Μαυριτανία προσγειώθηκε προ λίγου στο Ελ Βενιζέλος για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο 24χρονος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ μετά τους (Μπρινιόλι, Στρακόσα και Περέιρα) που ακούει στο όνομα Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Ο εξτρέμ από την Μαυριτανία έφτασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι και σήμερα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ο 25χρονος εξτρέμ την περσινή σεζόν είχε 15 γκολ και 3 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σεντ Τρούιντεντ, κάτι που έκανε αρκετές ομάδες να χτυπήσουν την πόρτα της ομάδας του Βελγίου για την απόκτηση του, ωστόσο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προσφέροντας 3,4 εκατ. ευρώ fix και άλλα 600.000 με την μορφή μπόνους απέσπασε το “ναι” από την πρώην ομάδα του. Ο 25χρονος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους” ως το καλοκαίρι του 2029. //NK

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ