Πάει και για Σάντσο η Τσέλσι

by admin
1 views

Ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ θεωρήθηκε… περιττός στο “Ολντ Τράφορντ” την περασμένη σεζόν, αφού είχε έρθει σε ρήξη με το αφεντικό των “κόκκινων διαβόλων”, τον Έρικ Τεν Χαγκ. Επέστρεψε δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, παίζοντας μάλιστα στον τελικό του Champions League, αλλά έμεινε εκτός πλάνων των “τριών λιονταριών” για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάντσο πήγε πίσω στο Μάντσεστερ για μια νέα αρχή, αλλά έχασε τη νίκη της Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της Premier League επί της Φούλαμ με λοίμωξη στο αυτί. Η απουσία του από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κράτησε τη φημολογία σε εγρήγορση όσον αφορά το μέλλον του 24χρονου.

Σύμφωνα με το “The Athletic”, ο Σάντσο θα μπορούσε ακόμα να μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά υποστηρίζεται ότι η Τσέλσι – που έχει ήδη αποκτήσει τον Πέδρο Νέτο αυτό το καλοκαίρι και έχει συμφωνήσει με τον Ζοάο Φέλιξ – θα μπορούσε να κάνει παιχνίδι για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουνάιτεντ επίσης «πιστεύει ότι οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν διέξοδο για πωλήσεις», με ένα ποσό 40 εκατομμυρίων λιρών που λέγεται ότι έχει μπει ως τιμή στον Σάντσο. Εντάχθηκε στους “κόκκινους διαβόλους” το 2021, αλλά έχει καταγράψει μόλις 12 γκολ σε 83 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ