Ο Jay-Z σε συνομιλίες για προσπάθεια εξαγοράς ομάδας της Premier League

by admin
1 views

Ο Jay-Z, με πραγματικό όνομα Σον Κάρτερ, έχει συγκεντρώσει περιουσία περίπου 2 δισεκατομμυρίων λιρών χάρη στη μουσική του καριέρα, τις συμφωνίες χορηγιών και τις επενδύσεις του. Είναι γνωστός οπαδός του αθλητισμού και κατέχει ήδη μερίδιο σε ομάδα NBA, τους Μπρούκλιν Νετς.

Είναι επίσης φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου και έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είναι οπαδός της Άρσεναλ.

«Όταν ο Τιερί Ανρί ήταν στον σύλλογο, τον είδα να παίζει και σκέφτηκα ότι ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης», δήλωσε ο Jay-Z το 2010.

«Από τότε είμαι μεγάλος οπαδός του συλλόγου, σας ακολουθώ, και ακόμα και σήμερα παίζετε το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Τιερί. Νομίζω ότι είχε μια πραγματική μακροπρόθεσμη επίδραση στην ομάδα».

Τότε, ο Jay-Z άφησε ανοιχτή την πόρτα για πιθανή επένδυση σε σύλλογο της Premier League.

«Είμαι επιχειρηματίας και πάντα θα εξετάζω μια ευκαιρία, και αν αισθάνομαι ότι είναι σωστή, υπέροχα», πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω πολλά για τις επιχειρήσεις του ποδοσφαίρου, αλλά στο μέλλον, αν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, τότε ποιος ξέρει;».

Αυτή η στιγμή μπορεί να έχει μόλις φτάσει, με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζον Τέξτορ να επιθυμεί να φέρει τον ράπερ στην προσπάθειά του να εξαγοράσει την Έβερτον.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας, 58 ετών, έχει έρθει σε επαφή με διάφορους πιθανούς εταίρους για να τον βοηθήσουν να αγοράσει τον σύλλογο της Premier League, μεταξύ των οποίων και ο Jay-Z, σύμφωνα με τη Sun.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τέξτορ αποκάλυψε ότι υπήρξε «πρόοδος» στην προσπάθειά του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των “ζαχαρωτών” του Φαρχάντ Μοσίρι.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ