Ο Baby Lasagna το φαινόμενο της φετινής Eurovision στην Ελλάδα

by admin
8 views

Ο Baby Lasagna που σάρωσε σε όλες τις χώρες στις ψηφοφορίες του κοινού του πιο δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης, θα βρεθεί στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο Fuzz Club στις 26 Απριλίου του 2025.

Ο Baby Lasagna, το μουσικό project του Marko Purisic, γεννήθηκε από την ανάγκη του τραγουδοποιού για καλλιτεχνική έκφραση, προκειμένου να γράψει και να ερμηνεύσει μουσική χωρίς αυστηρούς περιορισμούς είδους. Με τον Baby Lasagna, ο Marko βρήκε επιτέλους μια θέση μέσα στην οποία μπορεί να συνδυάσει ασυμβίβαστα είδη, δημιουργώντας νέους ήχους που είναι ταυτόχρονα φρέσκοι και συναρπαστικοί.

Η μουσική του παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια στα τέλη του 2023, με τα single «IG BOY» και «Don’t hate youself, but don’t love yourself too much», ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2024 ήρθε η παγκόσμια αναγνώριση με το «Rim Tim Tagi Dim». Το τραγούδι κέρδισε τον Κροατικό διαγωνισμό ESC Dora τον Φεβρουάριο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Σουηδία τον Μάιο, κερδίζοντας μακράν τις περισσότερες ψήφους του κοινού στις τηλεψηφοφορίες σε όλο τον κόσμο. Το τραγούδι έχει πλέον ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια streams στο Spotify και βρίσκεται αρκετό καιρό στο Top 40 των επίσημων charts σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Αυστρία.

Μετά από την εκπληκτική διαδρομή του στη Eurovision, η ιστορία του Baby Lasagna απογειώθηκε εξαιρετικά γρήγορα,
με την υπογραφή δισκογραφικής συμφωνίας με την Polydor / Universal Γερμανίας, κάνοντας συγχρόνως sold out σε μία ημέρα τρεις συναυλίες στο στάδιο του Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Tην ίδια αποθεωτική υποδοχή γνώρισαν πολλές ακόμα συναυλίες του στην Κροατία, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Πραγματοποιώντας τις πρώτες, εξαιρετικά επιτυχημένες, ζωντανές εμφανίσεις του αυτή την Άνοιξη και με περισσότερες από 60 συναυλίες μέχρι το τέλος Απριλίου του 2025, το μέλλον φαίνεται πραγματικά λαμπρό για τον Baby Lasagna. Ο ασταμάτητος Marko ετοιμάζει και νέα μουσική με singles και βίντεο να έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουνίου, ενώ το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χειμώνα.

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2025 το ελληνικό κοινό θα έχει την τύχη να υποδεχθεί ένα από τα πιο hot acts παγκοσμίως στο Fuzz Club, σε ένα show που θα αποδείξει ότι ο Baby Lasagna είναι το next best thing του music industry.

*Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21/6/2024 από την more.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ