Ο Χούμελς “σνομπάρει” MLS και Σαουδική Αραβία για χάρη της Μίλαν

by admin
1 views

Ο 35χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός πλησιάζει στο τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και μια καλοκαιρινή αποχώρηση είναι.. όλο και πιο πιθανή, σύμφωνα με το “Sky Sport Germany”. Ο βετεράνος άσος δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στο MLS ή στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη, αν όντως φύγει από τους Βεστφαλούς.

Ο Χούμελς αναμένεται να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ, καθώς δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή Έντιν Τέρζιτς. Ο 35χρονος στόπερ έχει ασκήσει έντονη κριτική στην “υποτακτική” τακτική του προπονητή εν όψει του τελικού του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, έχει δηλώσει ότι θα περιμένει μέχρι να τελειώσει ο τελικός για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Χούμελς δεν θα αγωνιστεί στο Euro 2024 με τη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι, αφού έμεινε εκτός αποστολής από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο αμυντικός παραδέχτηκε ότι είναι «πικραμένος» για την απόφαση, επειδή πιστεύει ότι είναι «αυτή τη στιγμή ένας από τους πέντε καλύτερους αμυντικούς της Γερμανίας».

Ο Χούμελς ήταν μέλος της ομάδας της Ντόρτμουντ που τερμάτισε δεύτερη στον τελικό της σεζόν 2012-13 και ελπίζει να ολοκληρώσει τη σεζόν του με μια μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας τη Ρεάλ και παίρνοντας επιτέλους στα χέρια του το Champions League. Το παιχνίδι φαίνεται ότι θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της Μπορούσια, με τον αμυντικό να βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση το καλοκαίρι για το που θα παίξει ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ