Ο Φορτούνης, το Σικάγο και το συμβόλαιο του Σακίρι

by admin
1 views

Από το καλοκαίρι του 2023 έχουν φανεί οι προθέσεις ομάδων από την Σαουδική Αραβία για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και κορυφώνονται τώρα με την γενναία πρόταση της Αλ Καλίζ που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Πρόκειται για την ομάδα του Γιώργου Δώνη η οποία προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο στον Φορτούνη. Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για τον ενδιαφέρον της Τραμπζοσπόρ.

Ωστόσο, η νέα πρόταση που καλείται να εκτιμήσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι αυτή της Σικάγο Φάιαρ από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για ένα φλερτ που είχε ξεκινήσει από 2017 και πλέον έχει επιστρέψει με πρόταση που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο, αλλά υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που δεν περνάει απαρατήρητη.

Αυτή έχει να κάνει την υπόθεση των ξένων, καθώς επιτρέπονται έως τρεις στο MLS και αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένες από την ομάδα του Φρανκ Κλόπα. Ωστόσο, η Σικάγο Φάιαρ θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Τζερντάν Σακίρι που λήγει τον Δεκέμβριο του 2024 και γίνονται ενέργειες να λυθεί η συνεργασία άμεσα έναντι μεγάλης αποζημίωσης. Οι απολαβές του Σακίρι στο Σικάγο ξεπερνούν τα 4 εκ. ευρώ (4,3), ωστόσο σκοπεύει να ρίξει το κασέ του για να επιστρέψει στη “Γηραιά Ήπειρο”. Μια κίνηση που ίσως πάρει λίγο χρόνο γι’ αυτό και η στάση αναμονής του Φορτούνη θα έχει διάρκεια λίγων ημερών μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση και να πει το “ναι” είτε στους Σαουδάραβες, είτε στο Σικάγο ή τον Ολυμπιακό.

Ρόλο, θα παίξει και η τελική συνάντηση που θα έχει ο παίκτης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να βρεθεί η τελική λύση.//

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ