Ο υποψήφιος της “Νέας Αριστεράς”, καθηγητής του Π.Θ. Ν. Μυλόπουλος για τις εκλογές, τη “πράσινη μετάβαση” και το νερό στη Θεσσαλία (ηχητικό)

by admin
1 views

Ο επί 25 χρόνια καθηγητής υδρολογίας στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της “Νέας Αριστεράς” κος Νικήτας Μυλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Ennitime is a good time του Sport fm 89,5.

Ο κος Μυλόπουλος αναφέρθηκε, μιας και ο ίδιος ασχολείται και με τη διαχειριση των υδατινων πόρων στη Θεσσαλία, στο ζήτημα των νερών της πλημμύρας και την αντιμετώπιση ανάλογων καταστάσεων στο μέλλον, τη λειψυδρία αλλά και τη “Πράσινη Μετάβαση” στην Ε.Ε. που χαρακτήρισε ζήτημα ζωής ή θανάτου για τον πλανήτη μέσα στις επόμενες λίγες δεκαετίες, αλλά και τον τρόπο που θα πρέπει να υλοποιηθεί ώστε να μην πλήξει τα πιο ευάλωτα τμήματα της κοινωνίας .

Επίσης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα ζητούμενα των ευρωεκλογών, τους λόγους της στροφής προς την ακροδεξιά σε χώρες της Ευρώπης και τις θέσεις της Νέας Αριστεράς και που αυτή διαφοροποιείται με τα άλλα αριστερά κόμματα.

Ακούστε την συνέντευξη στην εκπομπή Ennitime is a good time

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ