Ο Τρίπιερ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική Αγγλίας

by admin
1 views

Ο Τρίπιερ αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Αγγλίας τα τελευταία επτά χρόνια, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στα “τρία λιοντάρια” το 2017 υπό τις οδηγίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Αν και ο αμυντικός της Νιούκαστλ σπάνια ήταν βασικός για την ομάδα, εμφανίστηκε σε τέσσερα μεγάλα τουρνουά για την Αγγλία, καθώς συγκέντρωσε 54 συμμετοχές και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του Σάουθγκεϊτ στον τελικό του Euro 2024. Ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί μέσω ανάρτησης στο Instagram, καθώς αποχαιρέτησε την ομάδα.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Tρίπιερ έγραψε: «Ποτέ δεν πίστευα ως νεαρό παιδί από το Μπέρι ότι θα έπαιζα για τη χώρα μου, πόσο μάλλον ότι θα έφτανα σε 54 αγώνες.

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε 4 μεγάλα τουρνουά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γκάρεθ και σε όλο το προσωπικό που έχει δουλέψει με την ομάδα της Αγγλίας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου στην ομάδα – ζήσαμε μερικές πολύ ξεχωριστές στιγμές φτάνοντας σε 2 τελικούς Euro και σε έναν ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον αυτή η ομάδα παικτών θα κερδίσει ένα μεγάλο τουρνουά.

Θέλω να ευχηθώ στον Λι, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα τα καλύτερα για το μέλλον .

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς της Αγγλίας για την απίστευτη υποστήριξή σας που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να μας υποστηρίξουν και μας κράτησαν σε εγρήγορση στις δύσκολες στιγμές».

Η απόφαση του Tρίπιερ έρχεται λίγες ώρες πριν ο προσωρινός προπονητής της Αγγλίας Λι Κάρσλεϊ ανακοινώσει την ομάδα των “τριών λιονταριών” για τις επερχόμενες αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων του Nations League με την Ιρλανδία και τη Φινλανδία.//Λ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ