Ο Τζώρτζης Παπαδόπουλος στη “Μέρα με Χρώμα”

by admin
0 views

Σε δύο παραστάσεις συμμετέχει αυτήν την περίοδο ο ηθοποιός Τζώρτζης Παπαδόπουλος που μίλησε στην ΕΡΤ3. Πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ένα Μηδέν Τέσσερα” στο Θέατρο Νους σε σκηνοθεσία Γιώργου Τριανταφύλλου.

Το έργο είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία γυναικοκτονίας. Η δολοφονία μιας γυναίκας φέρνει πέντε ανθρώπους, κλεισμένους σε ένα δωμάτιο με έναν κοινό στόχο. Ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά τους και πρέπει να αποκαλυφθεί. Θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το παιχνίδι απόδοσης της δικαιοσύνης, που τους φέρνει υπόλογους με την ωμή αλήθεια και τα μη ειπωμένα ψέματα και μυστικά; Το τέλος θα τους βρει όλους αντιμέτωπους με τις πράξεις τους και κανείς δεν θα φύγει ίδιος και ανεπηρέαστος.

Εξάλλου ο Τ. Παπαδόπουλος συμμετέχει και στην παράσταση “Ζάχαρη” στο Θέατρο Μπάγκειον σε σκηνοθεσία Νεκτάριου Λιονάκη και διασκευή της Ράνιας Καλλάρη.

Σε ένα δυσμενές πείραμα τρεις άνθρωποι προσπαθούν να απεξαρτητοποιηθούν από τις εμμονές τους. Πως θα το καταφέρουν όμως αυτό όταν τους είναι αδύνατο να πιστέψουν στον εαυτό τους; Ο Θεός είναι αποφυγή της πραγματικότητας ή λύση; Η ψυχανάλυση; Πώς θα μπορέσουν ευάλωτοι να αντιμετωπίσουν την ασφυκτική καθημερινότητα; Τα απανωτά ερεθίσματα; Τι μηχανισμούς αναπτύσσουν για να… την βγάλουν καθαρή; Απαντήσεις σε όλα αυτά τα τραύματα ψάχνουν στο Μπάγκειον ξενοδοχείο ο Τζώρτζης Παπαδόπουλος, η Κάτια Νεκταρίου και ο Αργύρης Λάμπρου υπό την συμβουλευτική του Νεκτάριου Λιονάκη σε μία παράσταση που πρωταγωνιστές είναι η απουσία, ο εγκλεισμός, η μοναξιά, ο σαρκασμός, η ειρωνεία, η καταδίκη να είμαστε οι άνθρωποι αυτοί που είμαστε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ