Ο Τζόουνς “φλερτάρει” με το NBA και βάζει προβληματίζει την Παρτίζαν

by admin
1 views

Μετά την απίστευτη εμφάνιση του απέναντι στην ομάδα των ΗΠΑ, ο παίκτης του Νοτίου Σουδάν φαίνεται πως έχει απασχολήσει πολλές ομάδες του “μαγικού κόσμου” οι οποίες θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Μπορεί ο Κάρλικ Τζόουνς να έχει συμφωνήσει με την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά οι σειρήνες από το NBA έχουν ηχήσει για τα καλά με τους Σέρβους να είναι αρκετά προβληματισμένοι. Μετά την απίστευτη αναμέτρηση των ΗΠΑ με τον Νότιο Σουδάν, όπου οι αστέρες του NBA επικράτησαν στις λεπτομέρειες με 101-100 με το νικητήριο καλάθι του ΛεΜπρον Τζέιμς. Ένας ακόμα παίκτης ήταν αυτός που έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό και δεν ήταν άλλος από τον Κάρλικ Τζόουνς, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας του Νοτίου Σουδάν.

Έκανε triple-double με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ με τις ομάδες του NBA να κοιτάζουν την περίπτωση του. Έχει θητεία σε Ντάλας, Ντένβερ και Σικάγο, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Ζετζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς και βγήκε MVP του πρωταθλήματος έχοντας 26,1 πόντους, 7 ασίστ και 4,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ