Ο Τζέρεμι Λαμπ αποσύρεται από την ενεργό δράση (video)

by admin
2 views

Σε ηλικία 32 ετών, ο Τζέρεμι Λαμπ αποφάσισε να πει “αντίο” στο μπάσκετ.

Ο Λαμπ αγωνίστηκε στο NBA για 10 χρόνια, με τις φανέλες των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (στο πλευρό των Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Γουέστμπρουκ), Σάρλοτ Χόρνετς, Ιντιάνα Πέισερς και Σακραμέντο Κινγκς, καταγράφοντας συνολικά 573 συμμετοχές, με 10.1 πόντους και 3.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

«Το μπάσκετ ήταν καλό μαζί μου σε όλη μου τη ζωή, οπότε αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά αποφάσισα να αποσυρθώ από την ηλικία που μου έδωσε τα πάντα.

Ξέρω ότι δεν θα ήμουν εκεί που βρίσκομαι χωρίς την αγάπη και την υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μου, γι’ αυτό θέλω να αφιερώσω λίγο χρόνο για να εκφράσω την εκτίμησή μου. Είμαι ευγνώμων για τους πολλούς τρόπους που ήσουν εκεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που έκαναν αυτή την εμπειρία αξέχαστη. Ευχαριστώ τους προπονητές μου για την καθοδήγηση και την πίστη σε εμένα. Τώρα ήρθε η ώρα να πιάσω ένα άλλο όνειρο!» έγραψε στην ανακοίνωσή του.

Το 2011, είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του NCAA με το κολλέγιο του Uconn. Αξέχαστο θα μείνει ένα buzzer-beater που είχε πετύχει το 2019, σε ένα παιχνίδι των Χόρνετς με τους Τορόντο Ράπτορς.//ΑΦ



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ