Ο ΣΥΡΙΖΑ με το βλέμμα στην Π.Γ. και στην Κ.Ε.: Το σχέδιο Κασσελάκη – Δεν θα συμμετάσχει ο Τεμπονέρας

by admin
6 views

«Αμιγώς πολιτική» χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση για ρευστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτοντας τη συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη του στον Alpha, μετά την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρότι οι αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη σε αναφορές που έκανε στον Αλεξη Τσίπρα ή στην περίοδο ηγεσίας του Αλέξη Τσίπρα ήταν πιο κομψά διατυπωμένες σε σχέση με την προ ημερών ανάρτηση, είναι σαφές ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει με αυτές ότι υπάρχει πλεον πολιτική απόσταση με τον πρώην ηγέτη του κόμματος.

«Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι αμιγώς πολιτική» επέλεξε να πει μεταξύ άλλων και αυτό δείχνει πολλά σε σχέση με τρόπο που μιλούσε για εκείνον στο παρελθόν.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι παρών στην ΚΕ, καθώς συνεχίζοντας τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες αναχωρεί τα επόμενα 24ωρα προκειμένου να συμμετάσχει σε σημαντικό διεθνές οικονομικό συνέδιο στη Γαλλία. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μια πολύ πυκνή ατζέντα διεθνών δραστηριοτήτων και σε αυτή επικεντρώνει τις κινήσεις του.

Δεν θά δώσει επίσης το παρών ο Διονύσης Τμεπονέρας ούτε στην αυριανή Π.Γ. ούτε στην ΚΕ, καθώς έχει ανακοινώσει αποχώρηση από το οργανωτικό, όπως και ο Χάρης Τσιόκας που επίσης ανήκει στην Κεντρική Επιτροπή αλλά και ο Αντώνης Κοτσακάς που ήταν ο πρώη πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας. Μένει να δούμε αν θα διαβαστεί κείμενο στην ΚΕ από την πλευρά του Διονύση Τεμπονέρα και κάποιων άλλων στελεχών.
 
Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα ανοίξει τα χαρτιά του στις συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων, για το σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος, ενώ είναι βέβαιο ότι στο επίκεντρο θα βρεθεί και το θέμα της «Αυγής», ζητώντας και από στελέχη του κόμματος να τοποθετηθούν σε σχέση με την δεινή οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ