Ο Στ. Κασσελάκης αποχώρησε από τον ραδιοφωνική συνέντευξη – «Πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα»

by admin
0 views

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Voice 99.5» στη Ρόδο, τονίζοντας πως: «Πρέπει να προλάβει την πτήση του». Είχε προηγηθεί διαφωνία με τη δημοσιογράφο αρκετές φορές με τις αφορμές να είναι μεταξύ άλλων, ο τζίρος των τουριστικών επιχειρήσεων.

Πιο αναλυτικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε για τον τουρισμό στη Ρόδο ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι, με τη δημοσιογράφο να του λέει πως: «δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». 

Τότε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΖΑ την ρώτησε: «Στον τζίρο ή το κέρδος;» με τη δημοσιογράφο να απαντά, «λογικό είναι να υπάρχει κέρδος… δεν είμαι στα λογιστικά τους βιβλία» και τον Στέφανο Κασσελάκη να της λέει, «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μην μιλάμε».

«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια, σε μένα ή σε εσάς;».

«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» απάντησε ο κ. Κασσελάκης με τη δημοσιογράφο να τονίζει, «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».

«Δεν είναι ανάγκη να αποφεύγουμε ότι υπάρχει κυβέρνηση 5 χρόνια και να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα, είναι καιρός αυτή η καραμέλα να λήξει» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια.

«Πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα» είπε στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης και σηκώθηκε από τη θέση του για να αποχωρήσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ