«Ο Σπόραρ θέλει να επιστρέψει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας»

by admin
2 views

Ο Αντράζ Σπόραρ με την φανέλα της Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει διάγει την ποδοσφαιρική του άνοιξη καθώς σε 53 ματς έχει πετύχει 44 γκολ από τις σεζόν 2018-20. Την παρουσία του στον σύλλογο την εξαργύρωσε φυσικά με μεταγραφή στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, η Σλόβαν αναζητά την επιστροφή του παίκτη, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ομάδας, Ιβάν Κμότρικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Στο αθλητικό κομμάτι το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, τόσο από την δική μας πλευρά, όσο και από αυτή του Αντράζ».

«Αλλά εάν συμβεί η μεταγραφή, δεν θα είναι φτηνή. Η άφιξη του Σπόραρ δεν αφορά ένα μονοετές συμβόλαιο, μιλάμε για πολυετή συνεργασία. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχει τέτοιες οικονομικές παραμέτρους που θα διατηρήσουν την σταθερότητα της ομάδας. Αυτή την στιγμή πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος, εάν θα μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη» πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Πολλοί παίκτες έχουν συνδεθεί μαζί μας. Ρόντακ, Σπόραρ, Κάπραλικ… Όλοι θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες εδώ, αλλά αυτό κοστίζει πάρα πολλά χρήματα. Υπολογίζαμε κάποιες μεταγραφές, όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να τις ολοκληρώσουμε.

Το ενδιαφέρον παραμένει, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Αλλά είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες από την δήλωση του κόσμου ότι η υποστήριξή του θα είναι μεγαλύτερη. Ίσως έβαλα πολύ ψηλά τον πήχη. Περιμέναμε διαφορετικά έσοδα».//ΝΚ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ