Ο Ρούντιγκερ λέει ότι η Γερμανία πρέπει να υιοθετήσει το “φονικό ένστικτο” της Ρεάλ Μαδρίτης (video)

by admin
0 views

Ο αμυντικός της Γερμανίας και της Ρεάλ χαιρέτισε το “φονικό ένστικτο” της “Βασίλισσας” μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ το Σάββατο (1/6), με την οποία η ισπανική ομάδα κατέκτησε τον τίτλο του Champions League για 15η φορά στην ιστορία της.

Η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ελλάδα την Παρασκευή (7/6, 21:45) στον τελευταίο αγώνα προθέρμανσης πριν ξεκινήσει το Euro 2024 με τον εναρκτήριο αγώνα της εναντίον της Σκωτίας στον όμιλο Α στις 14 Ιουνίου.

Αφού αγωνίστηκε στα τελευταία μεγάλα τουρνουά, ο Ρούντιγκερ δήλωσε ότι είναι σημαντικό η Γερμανία να παραμείνει ταπεινή ενόψει του Euro 2024.

Οι φετινοί οικοδεσπότες αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και έπεσαν στη φάση των “16” στο Euro 2020.

«Δεν είμαστε εδώ μόνο για να πούμε ένα γεια, αλλά πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για τα προηγούμενα τουρνουά, όλοι ξέρουμε τι συνέβη εκεί. Είχαμε σκαμπανεβάσματα σε όλη τη διαδρομή μέχρι εδώ και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Ο πρώτος αγώνας (του Euro 2024 με τη Σκωτία) είναι πολύ σημαντικός και μετά θα δούμε τι θα συμβεί στο υπόλοιπο τουρνουά.

Αυτά είναι δύο διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια. Εδώ έχουμε ένα πολύ καλό σύστημα που ταιριάζει στο παιχνίδι μας, αλλά αυτό που μπορούμε να πάρουμε μαζί μας από τη Μαδρίτη είναι το ένστικτο του δολοφόνου. Ο τελευταίος μας αγώνας με την Ουκρανία ήταν ένας σούπερ αγώνας. Όλοι γύρω μας. Είχα καιρό να δω τόσο καλή ισοπαλία με μηδέν-μηδέν από εμάς, αλλά αυτό που έλειπε ήταν τα γκολ και αυτό είναι που μπορούμε να μάθουμε από τη Μαδρίτη.

Ο Τόμας Μίλερ φαλακρός; Τότε πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συμβεί αυτό. Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο όμορφος με ξυρισμένο κεφάλι», είπε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, που θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της Γερμανίας στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ