«Ο Παυλίδης είναι ο ανεκπλήρωτος… έρωτας του Σμιντ»

by admin
0 views

«Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ο επιθετικός που θέλει ο Ρότζερ Σμιντ για την Μπενφίκα την επόμενη σεζόν. Είναι και ο επιθετικός που ήθελε ο Γερμανός τεχνικός από τότε που ήταν στην Αϊντχόφεν. Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής από την Άλκμααρ είναι εδώ και αρκετά χρόνια ανεκπλήρωτος έρωτας. Και αυτό μπορεί επιτέλους να επιτευχθεί αυτό το καλοκαίρι. Η Μπενφίκα εργάζεται για να βρει λύση για τον Άρτουρ Καμπράλ και με αυτόν τον τρόπο να ανοίξει τον δρόμο για την άφιξη του Παυλίδη», αναφέρει η εφημερίδα.

Παράλληλα σημειώνει ότι: «μετά την αποχώρηση του Γκονσάλο Ράμος, ο Παυλίδης ήταν πάντα η πρώτη επιλογή του Σμιντ. Όμως η Άλκμααρ δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Έλληνα διεθνή το περασμένο καλοκαίρι γιατί τα ταμεία της ήταν γεμάτα, έχοντας εισπράξει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις παικτών. Οι συνθήκες, ωστόσο, έχουν αλλάξει και πιστεύεται ότι η Άλκμααρ θα πουλήσει τον Παυλίδη. Η Μπενφίκα προσέφερε αρχικά 15 εκατ. ευρώ και η Άλκμααρ ζήτησε περισσότερα από 20 εκατ.ευρώ. Το σημείο συνάντησης μεταξύ των μερών θα μπορούσε να είναι ακόμη και τα 20 εκατ. ευρώ, με τον ολλανδικό σύλλογο να διατηρεί το δικαίωμα σε ένα ποσοστό της μελλοντικής μεταγραφής».

Πάντως πρώτα η Μπενφίκα προσπαθεί να βρει σύλλογο για το Βραζιλιάνο επιθετικό Άρτουρ Καμπράλ, σκοπεύοντας να εισπράξει την επένδυση των 20 εκατομμυρίων ευρώ που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι. Ήδη έχουν γίνει έρευνες από συλλόγους στη Σαουδική Αραβία, την Αγγλία και την Ιταλία, αν και καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στη Λισαβώνα.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ