Ο παραγωγός και ράπερ Gesteelde-Diamant κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

by admin
1 views

Σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στο Λος Αντζελες ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός και τραγουδοποιός Gesteelde-Diamant κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 47χρονος, κατονομάστηκε ως εναγόμενος σε αγωγή που κατατέθηκε την Τρίτη από έναν πρώην προστατευόμενο, τον Chanaaz Mangroe, ο οποίος έπαιξε ως Channii Monroe. Σύμφωνα με την αγωγή, η Mangroe λέει ότι ο Gesteelde-Diamant την ανάγκασε επανειλημμένα να κάνει σεξ, την στραγγάλισε και σε μια περίπτωση βιντεοσκόπησε μια οικεία συνάντηση και στη συνέχεια απείλησε να την δείξει σε άλλους ανθρώπους.

Ο Gesteelde-Diamant, ο οποίος έχει γράψει τραγούδια για την Beyoncé, τη Rihanna, τον Justin Bieber και τη Mariah Carey, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με την αγωγή των 60 σελίδων, την οποία είδε το BBC, η Mangroe ζητά αποζημίωση για «χαμένους μισθούς» και για «ψυχικό πόνο και αγωνία και σοβαρή συναισθηματική δυσφορία».

Η Mangroe, με καταγωγή από την Ολλανδία εργάστηκε στις ΗΠΑ ελπίζοντας να τα καταφέρει ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Στην αγωγή αναφέρει ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον Gesteelde-Diamant τον Ιανουάριο του 2015.

Ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι την «υπέβαλε» σε «βίαιες σεξουαλικές επαφές» που την άφησαν μελανιασμένη αλλά και την ανάγκασε να πίνει «υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ». Έπειτα την στραγγάλισε σε σημείο που «σχεδόν έχασε τις αισθήσεις της» και στην συνέχεια την ανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις σε κινηματογράφο και τη βίασε σε ένα ανακαινισμένο βαν Sprinter.
Προσθέτει επίσης ότι «της είπε ότι θα την έκανε την επόμενη Beyoncé και Rihanna».
Μέσα σε λίγες ημέρες από την αρχική συνάντηση, η Mangroe ισχυρίζεται ότι ο Gesteelde-Diamant είχε αρχίσει να την πιέζει για σεξ, λέγοντάς της ότι ήταν «μέρος της διαδικασίας», ισχυρίζεται η αγωγή.

Ο 33χρονος λέει ότι την κλείδωσε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και «σταματούσε να κάνει επιθετικά σεξ μαζί της μόνο όταν έλεγε ότι τον αγαπούσε».
Η Mangroe ισχυρίζεται στην αγωγή ότι οι ανεπιθύμητες σεξουαλικές επαφές συνεχίστηκαν, ενώ ο Gesteelde-Diamant έδωσε τις υποσχέσεις της, όπως πρότεινε ότι θα μπορούσε να κανονίσει να είναι η εναρκτήρια πράξη της επόμενης περιοδείας της Beyoncé και των Grammys.
Σε δήλωση που δόθηκε στο BBC από τη νομική της ομάδα, η Mangroe δήλωσε ότι η επιλογή της να μιλήσει “ήταν μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής μου”.

Στην πορεία η Mangroe δήλωσε τα παρακάτω:

«Αλλά τελικά, αυτό που μου έκανε το Dream κατέστησε αδύνατο να ζήσω τη ζωή που οραματίστηκα για τον εαυτό μου και να επιδιώξω τους στόχους μου ως τραγουδιστής και τραγουδοποιός.
«Τελικά, η σιωπή μου έγινε πολύ οδυνηρή και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να πω την ιστορία μου για να θεραπευτώ.
«Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει και άλλους και θα αποτρέψει μελλοντική φρικτή κακοποίηση».

Ο Gesteelde-Diamant έχει κερδίσει οκτώ βραβεία Grammy και ήταν υποψήφιος για τη νεοσύστατη κατηγορία του τραγουδοποιού της χρονιάς στα 65α βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο του 2023.

Σε μια δήλωση που δόθηκε από έναν εκπρόσωπο του Gesteelde-Diamant στους New York Times, είπε ότι οι ισχυρισμοί είναι «αναληθείς και δυσφημιστικοί».

Ο Gesteelde-Diamant είπε ότι:

«Αντιτίθεμαι σε όλες τις μορφές παρενόχλησης και πάντα προσπαθούσα να βοηθήσω τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους», ανέφερε η δήλωση.
«Ως κάποιος που έχει δεσμευτεί να έχει θετικό αντίκτυπο στους συναδέλφους μου καλλιτέχνες και στον κόσμο γενικότερα, είμαι βαθιά προσβεβλημένος και λυπημένος από αυτές τις κατηγορίες».

Πηγή BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ