Ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες, η Γάνδη την ουσία

by admin
1 views

Οι Βέλγοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορά” και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ μετά από αυτογκόλ του Εκόνγκ. Στο 10ο λεπτό η Γκενκ διπλασίασε τα τέρματα της όταν μετά από υπέροχη αντεπίθεση ο Στέρνμπεργκ πάσαρε στον Στέκερς που με ένα πανέμορφο πλασέ με το αριστερό έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ στο 45ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Νιγηριανός αμυντικός με κεφαλιά εξ επαφής απέτυχε να σκοράρει. Στιγμές αργότερα ο Τσιγγάρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μούργκ αλλά ο Πέντερς του είπε όχι κρατώντας το προβάδισμα δύο τερμάτων για την ομάδα του. Στο 55ο λεπτό η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μείωσε το σκορ, όταν ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ ο Μπάμπα πήρε την κεφαλιά και με άνεση έγραψε το 2-1.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία οταν ο Τάισον από κοντά απέτυχε να στείλει την μπαλα στα δίχτυα. Λίγο πριν συμπλήρωθει το πρώτο 60λεπτό του αγώνα υπήρξε ένταση όταν μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Μούργκ φίλοι της ομάδας της Γκενκ ανοίξαν διάλογο με τον πάγκο του “δικεφάλου του βορά” με την ένταση να λαμβάνει τέλος μετά από λίγα λεπτά.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές με τον Τσιφτσή Ράφα Σοάρε, Μιχαηλίδη Νάσμπεργκ Σάστρε Σβαμπ, Θυμιάνη Βιεϊρίνια Τάισον, Κωνσταντελιας, και Μπράντον να περνάνε στο ματς. Οι πολλές αλλαγές δεν έδειξαν να πτοούν τους “ασπρόμαυρους” που συνέχισαν να έχουν καλό ρυθμό και στο 76ο λεπτό έχασε εκ νέου ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς όταν ο Θυμιάνης πάσαρε στον Βιερίνια αλλά το σουτ του Πορτογάλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 84ο λεπτό κόντρα στην ροή του αγώνα οι Βέλγοι πήραν κεφάλι δύο τερμάτων στο ματς όταν ο Ζεκίρι με σουτ και λάθος εκτίμηση του Τσιφτσή έγραψε το 3-1.

Γκολ: ΑΥΤ Εκόνγκ, Στέκερς / Μπάμπα 55′
Κίτρινες: Μούργκ 60′, Σβάμπ 66′, Σάστρε 72′
Κόκκινες:
Δοκάρι:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι Μπάμπα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Ότο Καμαρά,Τσιγγάρας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα

Γκενκ: Πέντερς, Μουτζέιντ, Αλιέ, Σμετς, Γιορίς, Καρέτσας, Μπανγκούρα, Στέκερς, Ενκούμπα, Στέρνμπεργκ, Αροκοντάρε

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ