Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στην Σουηδία και η πρόκριση… είναι στα χέρια του

by admin
1 views

Ο αγώνας

Οι Σουηδοί με το “καλησπέρα” κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι καλύτερες στιγμές ήταν δικές της, με τον “δικέφαλο του βορρά” να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς να απειλεί την εστία των γηπεδούχων. Η Μάλμε έφτασε στο πρώτο της γκολ με τον Γιάνσον στο 28ο λεπτό, σε μια φάση που νίκησε τους πάντες στον αέρα, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Νανάσι από τα δεξιά. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασαν ρυθμό και βρήκαν χώρους από τους Σουηδούς, οι οποίοι αμυντικά φαινόντουσαν αρκετά ευάλωτοι. Ο Σάστρε στο 42ο λεπτό έκανε ένα γύρισμα, μετά από λάθος απομάκρυνση της άμυνας, ο Τάισον έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, με τον VAR μετά από έλεγχο να επικυρώνει την ισοφάριση, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στην Σουηδία και η πρόκριση… είναι στα χέρια του

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι παίκτες της Μάλμε μπήκαν πιο δυνατά και έγιναν αρκετά δραστήριοι, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μένουν δεύτεροι στις περισσότερες φάσεις. Η επίθεση της γηπεδούχου είχε κάνει αρκετές προειδοποιήσεις στους φιλοξενούμενους, περιμένοντας το λάθος του “δικεφάλου του βορρά”, καθώς είχαν και δοκάρι με τον σκόρερ τους στο 47′. Η Μάλμε βρήκε άλλη μια λύση από στατική φάση, αυτή την φορά με τον Νάνασι, ο οποίος έκανε το 2-1 έπειτα από σέντρα στο πρώτο δοκάρι νικώντας τον Κοτάρσκι για να ξαναβάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Εκεί όμως ο ΠΑΟΚ είχε πάλι απάντηση, με τον Ραχμάν Μπαμπά, που μετά από κόρνερ της Ελληνικής ομάδας κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι ισοφαρίζοντας και πάλι για τον σύλλογο από την Θεσσαλονίκη, που έμεινε στο κυνήγι της πρόκρισης. Το 2-2 έχει αφήσει την πρόκριση στα χέρια του ΠΑΟΚ, καθώς η Μάλμε δεν κατάφερε σε δυο περιπτώσεις να τελειώσει το παιχνίδι και επαναληπτικός έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας.

ΓΚΟΛ: 28′ Γιάνσον, 67′ Νάνασι – 42΄ Τάισον, 75′ Μπαμπά
Κίτρινες: 45+4′ Μπόλιν,52′ Μποτέιμ – 70′ Μπαμπά, 72′ Σάστρε
Κόκκινες:
ΔΟΚΑΡΙ: 47΄ Γιάνσον

Μάλμε (Ρίντστρομ): Ντάχλιν, Μπουσανέλο, Ζέτερστρομ, Γιάνσον, Στρίγκερ, Γιόνσεν,Πένα, Νάνασι, Μπόλιν (83′ Αλί), Τελέν, Μποτέιμ (65′ Κρίστιενσεν)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (73′ Καμαρά), Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς (73′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (83′ Μουργκ), Τάισον, Μπράντον (69′ Τισουντάλι).//ΓΡ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στην Σουηδία και η πρόκριση… είναι στα χέρια τουΟ ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στην Σουηδία και η πρόκριση… είναι στα χέρια του

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ