Ο Παναθηναϊκός προσφέρει… γη και ύδωρ στον Σάρι

by admin
0 views

Οι “πράσινοι” τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για να αποσπάσουν το πολυπόθητο “ναι” από τον 65χρονο Ιταλό τεχνικό, στον οποίο προσφέρουν κλειστό τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό επιδιώκουν ένα μεγάλο “μπαμ” για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και ο στόχος του “τριφυλλιού” είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι. Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο πρώην προπονητής της Λάτσιο έχει στα χέρια του μία μεγάλη πρόταση από την αθηναϊκή ομάδα και ζήτησε χρόνο προκειμένου να καταθέσει την απάντησή του στους ανθρώπους των “πρασίνων”.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, όχι μόνο είναι αληθινά, αλλά ο Παναθηναϊκός στην προσπάθειά του να πείσει τον Σάρι, θέλει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Αυτό γιατί φαίνεται πως έχει καταθέσει μία πρόταση που φθάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, για ένα συμβόλαιο που θα έχει τριετή διάρκεια, κάτι που σημαίνει ότι ο Ιταλός τεχνικός θα λάβει περίπου 13,5 εκατομμύρια ευρώ, για να καθίσει στον πάγκο των “πρασίνων” μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ