Ο Πάλμερ… σέρβιρε ο Μαντουέκε… κέρναγε και η Τσέλσι έφυγε με τρίποντο από το “Μολινό”

by admin
2 views

Η Τσέλσι με ένα καθηλωτικό δεύτερο ημίχρονο και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Μαντουέκε και Πάλμερ πήραν τη νίκη κόντρα στη Γούλβς με το εμφατικό 6-2. Την ίδια ώρα οι καρακάξες φιλοξενούταν από τα “κεράσια”, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη και να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Γούλβς-Τσέλσι 2-6

Οι Λονδρέζοι έδειξαν με το… καλημέρα της αναμέτρησης πως πήγαν στο “Μολινό” για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους. Μόλις στο δεύτερο λεπτό του ματς μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζάκσον πήρε την κεφαλιά νίκησε τον Σα και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Οι “λύκοι” μετά από το τέρμα που δέχτηκαν έδειξαν να αφυπνούνται, καθώς στο 10ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το ματς σε ισορροπία, όταν η κεφαλιά του Μοσκέρα χτύπησε στο δοκάρι του Σάντσες. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά το τέρμα του Κούνια ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 27ο λεπτό τα αμυντικά κενά της Τσέλσι έκαναν εκ νέου την εμφάνιση τους και ο Βραζιλιάνος βρήκε και πάλι δίχτυα κάνοντας το 1-1. Ο άλλοτε παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, απείλησε εκ νέου τα καρέ της Τσέλσι και λίγο έλειψε να κάνει και το 2-1 αλλά το δοκάρι έσωσε πάλι την εστία των “μπλε”. Στο 45ο λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν για ακόμα μια φορά το προβάδισμα. Ο Πάλμερ είδε εκτός θέσης τον Σα, και με υπέροχο τελείωμα έφερε ξανά σε θέση… οδηγού την Τσέλσι. Το προβάδισμα των Λονδρέζων ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Λάρσεν έφερε πάλι το ματς σε ισορροπία κάνοντας το 2-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο για την ομάδα του Μαρέσκα, καθώς ο Μαντουέκε έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και στον Νούρι και κατέληξε στα δίχτυα του Σα (3-2). Στο 58ο λεπτό η Τσέλσι βρήκε και τέταρτο τέρμα πάλι με τον Άγγλο εξτρέμ που με πλασέ μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Πάλμερ και έκανε το 4-2. Ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός στιγμές αργότερα λίγο έλειψε να πετύχει και το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση αλλά η μπάλα χτύπησε το δοκάρι του Πορτογάλου κίπερ. Στιγμές αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, Μαντουέκε ξαναχτύπησε. Ο Πάλμερ και πάλι σέρβιρε στον 22χρονο και αυτός δεν είχε κανένα πρόβλημα νικήσει για τρίτη φορά τον Σα κάνοντας το 5-2. Οι “λύκοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά το VAR δεν ήταν σύμμαχος τους στην αναμέτρηση, καθώς το τέρμα που πέτυχε ο Λεμινά ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Ο χορός των γκολ δεν είχε τελειώσει. Στο 80ο λεπτό ο Νέτο έβγαλε την ασίστ στον Φέλιξ και αυτός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σα γράφοντας το 6-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μπόρνμουθ-Νιουκάστλ 1-1

Τα “κεράσια” ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 20 λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Εβανίλσον έκανε το σουτ, αλλά ο Πόυπ μέ υπέροχη επέμβαση κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Κάτι ανάλογο δεν κατάφερε να κάνει και στο 37ο λεπτό όταν ο Ταβερνιέρ πήρε την μπάλα μέσα στη περιοχή και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0 για την Μπόρνμουθ.

Οι καρακάξες προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και το πέτυχαν στο 77ο λεπτό όταν Μπάρνς βρήκε τον Γκόρντον και ο τελευταίος νίκησε τον Νέτο κάνοντας το 1-1. Η Μπόρνμουθ έφτασε εκ νέου κοντά στο να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά το σουτ του Σκοτ στο 78ο λεπτό πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι στο 82ο λεπτό απάντησαν στις ευκαιρίες στο 82ο λεπτό όταν Μπερν πήρε την κεφαλιά στη καρδιά της περιοχής αλλά ο Νέτο με μια εντυπωσιακή επέμβαση αρνήθηκε στον Άγγλο κεντρικό αμυντικό το γκολ, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της δώσει τη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 24/8

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-2
Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς 4-1
Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1
Τότεναμ – Έβερτον 4-0
Φούλαμ – Λέστερ 2-1
Άστον Βίλα – Άρσεναλ 0-2

Κυριακή 25/8

Γουλβς – Τσέλσι 2-6
Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ 1-1
18:30 Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ